Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fogászati recepciós fizetés?

Fogászati recepciós fizetés?

Figyelt kérdés

Előkelő helyen lévő magánfogászat recepciójára keresnek angolul jól beszélő, felsőfokú végzettséggel rendelkező recepciós, ügyfélkapcsolatost. Megyek interjúra, gondolom, megkérdezik az igényem, mennyi az annyi?

Előny az egyéb nyelvtudás, én tudok németül, és valamennyire franciául is, annyira biztosan, hogy informáljam a vendégeket. Recepción még nem dolgoztam, de vevőszolgálaton már igen.

2016. okt. 11. 19:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

én is 250 nettót mondtam volna. ez a fizetés budapesten nem irreális, az albérlet elviszi a felét.

én hasonló végzettséggel nyelvtudással ennyit keresek szállodában.

szóval leszívhat az első hirdető a 130 ezres ajánlatával. majd pár év múlva megunja hogy sosincs munkaerő és normális bérért foglalkoztat.

2016. okt. 13. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!