Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fogászati recepciós fizetés?

Fogászati recepciós fizetés?

Figyelt kérdés

Előkelő helyen lévő magánfogászat recepciójára keresnek angolul jól beszélő, felsőfokú végzettséggel rendelkező recepciós, ügyfélkapcsolatost. Megyek interjúra, gondolom, megkérdezik az igényem, mennyi az annyi?

Előny az egyéb nyelvtudás, én tudok németül, és valamennyire franciául is, annyira biztosan, hogy informáljam a vendégeket. Recepción még nem dolgoztam, de vevőszolgálaton már igen.

2016. okt. 11. 19:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nettó 200-220.
2016. okt. 11. 21:21
 12/21 anonim ***** válasza:
Netto 220-250 között reális.
2016. okt. 12. 03:02
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Nettó 200? El vagytok tévedve barátaim, megköszönik, hogy eljöttél az interjúra és kitessékelnek. Dunát lehet rekeszteni az angolul jól beszélő emberekből, ez már kb. mindenhol alap dolog. Inkább mondanék egy erős 130-150-et...
2016. okt. 12. 11:04
 14/21 anonim ***** válasza:
Aki angolul felsőfokon beszél diplomával és mellette még meg ért más nyelvet is az nem fog netto 130-150 ezerért elmnni dolgozni, egy autómosóban megkeresik a netto 150 ezret. Amúgy meg nem kell sajnálni a fogorvoskat egy fogat 15 ezerért tömnek. Most vittem el anyumat az, hogy beszélgetett vele és csinált egy röntgent 10 ezer forint. Egy szoba bent Pesten 60 ezer kb arra jön a rezsi meg hogy munkába jársz bérlet meg, hogy élsz és akkor jó ha félre tudsz rakni.
2016. okt. 12. 13:33
 15/21 anonim ***** válasza:
Kedves előző előtti válaszoló, nem egy SZTK-s Mari néni infopultosról beszélünk, hanem egy diplomás, 3 nyelvet beszélő emberről, aki magánklinikára jelentkezik.
2016. okt. 12. 13:36
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nettó 130 lett volna + 30 ezer kafeteria, harom honap utan netto 150...egy elit helyen levo elit szalonrol beszelunk! Nem fogadtam el. Viszont a masik helyen ( ugyanugy elit hely, elit fogaszat) netto 220+cafeteriat ajanlottak, plusz a szombati napok dupla penzert ( az az alapfizun felul van) ezt elfogadtam, persze meg nem tudom engem valasztanak e. A lenyeg, h ugy latszik, nagyon valtozo, h mennyit adnak.
2016. okt. 12. 17:52
 17/21 anonim ***** válasza:

"ettó 200? El vagytok tévedve barátaim, megköszönik, hogy eljöttél az interjúra és kitessékelnek. Dunát lehet rekeszteni az angolul jól beszélő emberekből, ez már kb. mindenhol alap dolog. Inkább mondanék egy erős 130-150-et..."

Budapesten nettó 130?

Egy garzon rezsivel 100!

Ti élni is akartok vagy csak nyomorogni?

2016. okt. 12. 18:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Jól tetted, én kinevettem volna őket mikor előhozták a 130 ezres netto fizut akinek van egy diplomája illetve felsőfokú nyelvvizsgálja az tudja mennyi munka van benne mennyi időt energiát és pénzt bele kell tenni. Szégyen, amúgy, hogy nem akarják megfizetni azokat az embereket akik nyelveket beszélnek ott van az egyik ismerősöm 500 ezert keres nettóban egy bankban java programozást tanult de órákra nem járt be egy weboldalt nem tudna összerakni, csak hát ismerősön keresztül bekerült a jóba, ha meg valamit nem tud felhívja a srácot. Amennyiben problémát jelent alkalmazni valakit akkor be kell állni a pultba így nincs kiadás vagy ha nem képes kitermelni a lóvét zárjanak be, fél Magyarország már így is külföldön van, átmegyek az osztrákokhoz 2 hét alatt keresek netto 250 ezret ha dolgozok szombaton is aztán jár 13-14 havi fizetés ez kapásból 2500 euró évente +10 évet ledolgozok akkor kapok már nyugdíjat miről beszélünk? 130 ezer vicc :D
2016. okt. 12. 18:56
 19/21 A kérdező kommentje:
A nő amúgy panaszkodott, h nagyon oörgős, kemény munkáról van szó, és nagyon nagy a fluktuáció, ő pedig azt szeretné, ha az alkalmazottai évekig maradnának, csak hát nem bírják..érdekes, h nem fordul meg az agyacskájában, h oké, h pörgős, kemény munka, de ha talán nem sz*ért-h*gyért akarna dolgoztatni, akkor nem állnak minden ép eszű ember odébb amint teheti..
2016. okt. 12. 18:59
 20/21 anonim ***** válasza:
Mire a mostani 30-as korosztály eléri a 65 évet addigra itt nyugdíj sem lesz. A fiatalok elvándorolnak addigra, az öregek pedig nem fizetnek adót.
2016. okt. 12. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!