Aki eüben dolgozik érzi a fizetésemelést?
Az én helyzetem kicsit bonyolultabb, mert iskola miatt részmunkaidős vagyok. A fizetésemen sok múlik az ügyeleteken is egyébként.
A lényeg annyi, hogy eddig az alapbérem bérkiegészítéssel, meg veszélyességi pótlékkal együtt volt bruttó 105E és erre jön rá az ügyelet.
Az októberi alapbérem mindenestől meg már bruttóban 120E. Tehát azért van látszatja és mégis 93E-ret utaltak(2 hónappal korábbi ügyeleteket kaptam meg most, az 3 hétköznap volt, ami nem fizet olyan jól, mint mondjuk a hétvége, mert 1 hétvége felér 5 hétköznappal).
Eddig meg ennél kevesebbet nem kaptam(inkább picit többet, de gondolom az ügyelet dobta rá azt a keveset).
Nem értem ,hogy hova tűnik el a pénz. Több kollégámat is megkérdeztem, de ők is azt mondták, hogy nem érzik, vagy többre számítottak mint amit kaptak.
Egyelőre úgy néz ki, hogy nagy humbug ez a nagy fizetésemelés. Még az benne lehet, hogy nincs beépítve az alapbérbe, hanem bérkiegészítésként kaptuk meg és a korábbi alap szerint számolták az ügyeleteket, de akkor se értem, miért utalnak kvázi kevesebbet, mint emelés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!