Hagyjuk már...ez egy akkora f**zság...Nem kell ezzel foglalkozni ha csak enyhéd van.
Mi itt az eredményed?
Iskolaorvos megállapította nálam, hogy színtévesztő vagyok aztán a netes teszteket megcsinálom hibátlanul..
Legszívesebben elvenném az ilyeneknek a diplomáját és kitörölném a reggeli szarás után a pics*mat vele.
Én nemzetközi kamionsofőrnek készülök.
Milyen lett a teszted amit küldtem? Simán átmehetsz ha enyhe.
Adj borravalót ha kell...ha tudod vezetni a személyautót és megvan a B-s jogsid akkor nyugodtan.
" Iskolaorvos megállapította nálam, hogy színtévesztő vagyok aztán a netes teszteket megcsinálom hibátlanul.. "
Nos azért jobb lenne az ilyen netes "teszteket" nem készpénznek venni. Pl. a netes IQ tesztek rendre mindenkinek 130-150-es IQ-t mérnek, ami enyhén szólva is röhejes.
Azért ez a dolog egy kicsit más...Ha le tudod olvasni a számok 98%-át a neten és csak párat hibázol miért ne lenne jó? Nem vadászpilóta akar lenni, csak egy mezei anyagmozgató vagy kamionos. A nagy szellemi munkások azt se tudják szerintem, hogy aki enyhén téveszt az ugyan úgy lát mint ők csak vannak olyan színárnyalatok amelyeket nem vesznek észre...De ép színlátásúak sem...Ez a Ishihara egy k**va okos ember lehetett, hogy mesterséges tesztet csinált és ezt nyilvánosságra hozta. Beleerakott egy pöttyös számot a pöttyökbe. Primitív dolog az egész ahogy van.
Az amit küldtem a hivatalos színtévesztő szemüveg oldala. Miért lenne rossz? Nem hiszem, hogy más ábrák is lennének ezeken kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!