Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A 90 nap alatt, amíg álláskere...

A 90 nap alatt, amíg álláskeresési járulékot kapok, köteles vagyok közmunkát elfogadni?

Figyelt kérdés
Felhívtak tegnap, hogy adminisztrációs munkáról lenne szó. Örültem nagyon, ma bementem állásinterjúra, erre kiderült, hogy közmunkaprogram keretén belül lenne, még annál is kevesebbet kapnék mint amennyi most az álláskeresési járulékom.
2016. okt. 7. 13:37
1 2
 11/11 anonim válasza:
Baromi érdekes, akkor nálam nem tudom hogy működik, egy ideje már munkanélküli vagyok, a folyósítási időszak alatt (3hónap ugye) talán 1x hívtak fel, hogy lenne ilyen olyan munka és nem fogadtam el, nem vonták meg a segély.. azóta aktív korúak ellátásán vagyok(közmunka) ami kimondja, hogy bármi féle állás megkeresést el kell fogadnom különben megszüntetik. Szerintem már vagy 5öt nem fogadtam el (mert nem a lakóhelyemen lakom és ezért nem költözöm haza, csak még oda vagyok bejelentve) és semmi nem történt, továbbra is utalják...
2017. jan. 16. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!