Nektek is vegyes az álláskeresési siker?
Figyelt kérdés
Meló mellett szoktam keresni, mert elmennék. De, mint amikor munkanélküli voltam, most is annyira vegyes az eredménye. Egyik helyre behívnak, pedig vannak dolgok amikben nem felelek meg. És vannak olyanok, amiknél tökéletesen megfelelek és le sem tojnak. Vagy 2 hónap után hívnak második körre. Most is voltam 2 interjún, elmentem, de annyira nevetséges a cég stb. Van, ahol már 5. próbafeladatra hívtak, most ingyen melózni. Szépen visszamondtam. Nagyon zavar már, tehetetlennek érzem magam. Mindenkinél ennyire vegyes, vagy csak én fogom ki ezeket?2016. szept. 14. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!