Mennyire esélyes egy 50 ezres kisvárosban az 1. héten találni egy hetente fizető munkát?
Te vagy az, aki Angliába akar menni egy kisvárosba és csak 230 ezer ft-ja van?
Vagy egy másik kérdező, de hasonló cipőben?
Magyarországról beszélünk vagy külföldről?
Amúgy szerintem semennyire nem esélyes: kevés az olyan munkahely, ahol hetente fizetnek - legalábbis itthon, Magyarországon.
Oké, kérdező, de ha nem találsz az első héten munkát akkor utána mi lesz? Hazajönni nem tudsz, mert arra gondolom nem tettél félre. Csövezni fogsz? Írországban? Ott piszok hideg van télen...
Nem tudom, mennyi pénzed van, de addig, amíg nincs annyi, hogy minimum 1 hónapig bérelj lakást és megélj + haza tudj jönni, ha bármi van - szóval addig nem mennék ki...
0-100% kozott valami, nem vagyunk statisztikusok.
Ha beszeled a nyelvet akkor jobb az eselyed, ha nem akkor kb. kaki.
Kerdeses meg hogy kifizetnek-e stb.
Szerintem qurvara ne menj ki 2 heti penzre, aztan majd a kornyekveli magyarok menthetnek ki, mert jaj az osszefogas.
Nekem mar elegem van a sok posztbol, hogy kinek mikor vigyek szendvicset meg ezt meg azt, mert kijott a semmire nyelvtudas, elkepzeles, szakma, penz, semmi nelkul.
2 het berleshez beleszamoltad meg a kauciot???
Sot ha nincs magyar foberlo - sokan szidjak oket, pedig nelkuluk kb. 95%-nak eselytelen lenne kijonni, mert ok 2 het kauciot es 1/2 het rentet kernek, munkaigazolast se.
Ingatlanugynoksegnel kicsit maskepp nez ez ki, meg szobaberles eseten is kb. 4-6 het berleti dij kaucio! 4 het berleti dij elore, a gagyad szinet megkerdezik.
Ha talalsz maganembert az se fogja 1 ho kaucio ala adni, na meg nem biztos, hogy egy ir landlord majd egy magyar eppen ideesett munkanelkulivel akar egyutt lakni, mert nem bizik benne, hogy ki tudod fizetni a lakbert, amit eleg jol erez, mert mint latjuk 2 hetre van csak penzed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!