Szerintetek meg fog jönni a fizetésem?
Figyelt kérdés
Alkalmi munkán voltam közvetitőn keresztül. Tavaly és az év első felében is voltam, hetente fizettek. Általában hétfőn jött a fizetés, legkésőbb kedden.
Nyár kimaradt, múlt héten voltam azóta először három napot, de még azóta se jött meg a fizetés. Tegnap rákérdeztem, azt mondta most küldték a jelenlétit, ma fog érkezni. Kb 4-ig szoktak lenni az irodában és még semmi. Nem gyanús ez?
2016. okt. 6. 13:59
1/2 anonim válasza:
Nem mondanám gyanúsnak, hisz attól még, hogy korábban volt valamilyen megszokás, még nem következik egyenesen, hogy most is ugyanúgy járnak el.
Vedd elő a szerződésed, és nézd meg mi szerepel benne pontosan, benne kell lennie! Ha pedig nincs szerződés, akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!