Itt egy cikk ami arról szól, hogy bölcsészeket akarnak átképezni pár hónap alatt informatikusokká. Minek?
Mi a fenének? Nem inkább a munkanélküli infósokat kéne felvenniük? Dunát lehetne rekeszteni velük. Idióta egy gazdaságpolitikája van ennek az országnak.
"Tapasztalatból. Aki nem tud elhelyezkedni az egy szerencsétlen, szociopata valószínűleg mélyen taszító kisugárzással és életgyűlölettel."
Valószínűbb, hogy csak egyszerűen nem felel meg a szakmai elvárásoknak.
Bölcsészként keresel 250-et? Az szép.
Nekem is van pár bölcsészkaros ismerősöm és a nagy része mcdonald's-os vagy tescoban pénztáros.
Amit hallasz, hogy 5-6 %-os a munkanélküliség. Az a regisztrált munkanélküliség. Mint már mondtam rengeteg munkanélküli embert ismerek és egyik sincs regisztrálva.
Sajnos jobban jár az ember, ha nem regisztrálja magát. Ráadásul benne van a közmunka és a külföldön élő magyarok is.
Ez a "levadásszák" azért tetszett. :D
Magyarországon vadásznak a munkáltatók. :D
Istenem de szép lenne! Engem is levadászhattak volna már. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!