Milyen a Lidl-be dolgozni? Fizetéssel meg van elégedve az aki 8 órában dolgozik? Állásinterjúra megyek.
Figyelt kérdés
Bolti dolgozónak vennének fel, 8 órában. Még nem tudom azt, hogy ők mit ajálnak, és hogy hogy kell elképzelni ezt a 8 órás rugalmas beosztást. Tud nekem valaki ebbe segíteni?
Jelenleg van munkám, váltani szeretnék. 7 éve dolgoztam ott,de csak gyakorlaton voltam.
2016. okt. 3. 14:49
11/12 anonim válasza:
Egyetertek az elottem szolokkal. Egy honapja vagyok itt de utalom. Bunko parasztok a fonokok ahogy besznek a beosztottakkal elfelejtette mindd h honnan indul. Szerintem nekem legalabbis no letemre 6 oraba is nagyon faraszto. Es nagyon korulmenyes kartonszamra mindent szav idobe pakokni foleg a huttobe es a fagyasztoknal. 3 hete nem tudok meggyogyulni hala hutto pakolasoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!