Ha Norvégiában akarok letelepedni akkor milyen szakmát érdemes kitanulnom érettségivel 30 évesen?
Figyelt kérdés
Tehát amivel értelemszerűen jól lehet keresni és el is lehet benne helyezkedni?
Én amúgy a Codecool-on gondolkozom ami programozást tanítana, gyakorlatorientáltat.
2016. okt. 3. 11:50
11/13 anonim válasza:
Szerintem ha tényleg érdekelne a programozás, akkor már rég elkezdted volna tanulni önszorgalomból. Könyvekből, weboldalakról, fórumokról össze lehet szedni minden szükséges tudást. Ha csinálsz pár referenciamunkát, utána a kutya nem kéri a papírt a tudásodról, főleg külföldön.
12/13 anonim válasza:
Én egy szót se írtam a korodról, mert az szerintem egyáltalán nem számít. Az számít, hogy itt keresed a válaszokat, ahelyett, hogy külföldi, erre a témára specializálódott oldalakat olvasgatnál. Vagy akár a hataratkelo.blog.hu-t a norvégiai tapasztalatokért legalább. Valamint nem lehet elégszer elmondani, hogy ha ez a terved, már ma kezdj norvégul tanulni :)
13/13 anonim válasza:
Hidd nyugodtan, hogy azért, mert 18 hónapra lehúznak egy raklap pénzzel attól te programozó leszel (sicc!). De ettől még valakit 30 évesen NULLA MUNKATAPASZTALATTAL A SZAKMÁBAN kutya nem fog alkalmazni, el sem olvassák a CVdet.
Azt meg már mondtam, hogy folyékony angol és norvég nélkül ne is nagyon gondolkozz. De mivel kerülöd ezt a kérdést feltételezem egyik sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!