Ha Norvégiában akarok letelepedni akkor milyen szakmát érdemes kitanulnom érettségivel 30 évesen?
Figyelt kérdés
Tehát amivel értelemszerűen jól lehet keresni és el is lehet benne helyezkedni?
Én amúgy a Codecool-on gondolkozom ami programozást tanítana, gyakorlatorientáltat.
2016. okt. 3. 11:50
1/13 anonim válasza:
Egy ismerősöm bicikliboltban dolgozik ott.
2/13 A kérdező kommentje:
Én az autószerelésen gondolkozom egy ideje.
Azzal mennyire lehet ott jól keresni?
2016. okt. 3. 12:24
3/13 anonim válasza:
Magyarországon mennyire lehet vele jól keresni? Nyilván ott is viszik a kocsikat olajcserére meg éves szervizre, akárcsak idehaza. Hogy jól élsz-e belőle, vagy sem, az azon múlik, milyenek a beszerzési forrásaid, az ügyfélköröd, és hogy szeretsz-e, tudsz-e gyorsan és jól dolgozni.
4/13 anonim válasza:
Itt egy kicsit régebbi, de még mindig nagyrészt aktuális cikk(persze az olajiparban mondjuk már nem olyan könnyű elhelyezkedni):
Ezen az oldalon egyébként érdemes nézelődni, hogy milyen elvárások vannak.
5/13 A kérdező kommentje:
Csak az érdekel, hogy miben érdemes ott gondolkozni.
Mit érdemes kitanulni. Miben van jó pénz?
2016. okt. 3. 12:45
6/13 A legböszmébb Feri válasza:
Villamosenergetika. Abban nagy lóvé van.
7/13 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel a programozás is lehetne nem?
2016. okt. 3. 13:11
9/13 anonim válasza:
Nyilván, ha a fáradtságot nem vetted, hogy a neten utána olvass legalább angolul,akkor el kéne gondolkoznod, hogy mennyire reálisak az esélyeid.
10/13 A kérdező kommentje:
És csak úgy megsúgom, hogy sok 17 éves öregebbnek néz ki mint én 30 évesen. Úgyhogy ha megvan a tudás és a szorgalom akkor szerintem jó esélyeim vannak. A suliba se 12 évesek járnak hanem kb 27 évesek. -.- Én ettől csak kicsit vagyok lemaradva. Valamiért itt a fórumon imádják azt mondta egyesek, hogy ha 30 vagy akkor semmi nem lesz belőled. Menjek el szerelni meg ilyenek a semmiért mi? -.-
2016. okt. 3. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!