Aki gazdag hogyan miből lett az?
Gazdag alatt azt értem akinek a havi jövedelme félmillió környékén vagy afelett van .
köszönöm
Igen, sokkal tobbet dolgoznak. Es rohadt sok a stressz. Viszont jobb eletszinvonalat is tudnak maguknak megengedni, es az uzletileg lazabb idoszakban el tudnak menni luxusnyaralasokra.
Ja, elfelejtettem. Egyebkent talalkoztam ennel sokkal gazdagabb kategoriaval is. Az, aki eleteben egy percet nem dolgozott es Svajcbol kapta az eletjaradekot. Igen, jol olvasod. Grofnonek szuletett.
Apai agon bankokat alapitottak az 1800-as evekben, anyai agon olajfinomitoik voltak meg a robbanomotor elterjedese elott. Anyagilag tamogattak a robbanomotor fejleszteset. Ez az a gazdagsag, amit csak regi konyvekben olvashatsz, hogy hogyan elt az arisztokracia.
De neki a penzzel semmit de semmit nem kellett csinalni. Nem kellett az uzlettel se foglalkozni. Csak jott a penz. Hihetetlen.
Talalkoztam J. Rotschild felesegevel is.
Es tudjatok mi a fura?
A grofnonek dolgoztam, de jobban bant velem, mint sok mas munkahelyemen masok, ahol rendesen csicskaztattak.
A fizetesem meg tobb, mint duplaja volt az ebben a szakmaban szokasosnak, pedig amugy csak felmunkat kellett vegeznem, mert sose voltam egyedul. Szoval mintha 4x fizut kaptam volna.
S. Rotschild pedig egy teljesen normalis, kedves holgynek tunt. Csak futolag beszeltunk, semmi extra, csak a nevebol tudtam ki o.
Erdekes, ezek az emberek, akik full-fullgazdagok, nem a gyaram/vallalkozasom van fele gazdagsag, hanem a font multimilliomosok, J. Rotschild pedig trilliardos vagy hogy kell ezt irni. Ok normalisan tudnak viselkedni.
Mind nagyon nyogodt emberek voltak, es habar mindig tudtam, hol a helyem, en is normalisan viselkedtem - ezert is kedveltek, mert betartottam a protokollt - megbecsultek a munkamat.
Ezt nekem irod 12-es? 😂
Nem iszom kobanyait, meg nem is ferfi vagyok.
De latom mar 33% a valaszom a sok kishitu, lenezo miatt.
Tovabbi jo xarlapatolast kivanok nektek havi 80-200.000-ert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!