Milyen munkát vállalhatnék?
Figyelt kérdés
19 éves diáklány vagyok. Korábban próbálkoztam már diákmunkával, de sajnos nincs heti szabad 8-10 órám és inkább valami olyat szeretnék csinálni, ami nem annyira fizikai munka.
Legjobb a magánóra adás lenne, tudom, de az angolon kívül semmiből nem vagyok kimagaslóan jó, de angoltanárból is minden árkategóriában rengeteg van...
Szóval az a kérdésem, hogy milyen hobbit kezdjek, amivel lehet pénzt keresni?
Ilyenekre gondolok, hogy például műkörmös, de ahhoz nekem nem lenne kézügyességem.
Köszönöm a tanácsokat előre is!
2016. szept. 29. 10:43
1/4 anonim válasza:
Kínáld olcsóbban az óráidat. Dikákoknak, osztálytársaknak, évfolyamtársaknak stb. Vagy pl. Fodrászatban, műkörmös mellett segédkezni, Tescoban a kasszás diákmunka.
2/4 anonim válasza:
"Ilyenekre gondolok, hogy például műkörmös"
Na, az a másik, amivel Dunát lehet rekeszteni :-( És akkor még ott van a kérdés, hogy mégis hol tudnád csinálni?
3/4 anonim válasza:
Hostess munka? az van napi 4 órában is elég jó órabérért. Ha meg jó az angolod akkor ár alatt adj órákat és ennyi
4/4 anonim válasza:
Én a te korodban kezdtem angolt tanítani, tapasztalat nélkül is halál nyugodtan kérhetsz 2000-et 60 percért, később 3-3.5-et, sokkal jobb, mint 500ft-ért dobozolni. 8-10 óra szabadidőd amúgy hogy nincs egyetem mellett? 2 szakosként tanítottam 6-10 órában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!