Így vállalhatnék munkát?
A probléma, hogy 17 évesen ruházati üzletben nem nagyon fogsz munkát találni diákként, mert oda főállásban keresnek, általában eladói végzettséggel és tapasztalattal.
A legjobb, ha keresel diákmunkaszövetkezetet, ahol lehet tudnak ajánlani olyan munkát, amit szívesen csinálnál, és megfelel az olyan feltételeknek, hogy csak hétvégén tudsz vállalni vagy mondjuk hétközben részmunkaidőben.
(Azt írod Te "igényes" vagy, nekem volt középiskolában olyan osztálytársam, aki engem lenézett, hogy nem vagyok "igényes", mert nem volt pénzünk márkás cuccra, ellenben az ő márkás kabátjának bélése olyan mocskos volt, hogy rossz volt ránézni.)
Szerintem szép, hogy tenni akarsz azért, hogy fenntartsd az életformádat. Fiatal vagy, ha minden jól megy, még nem kéne ilyesmin gondolkodnod, de ha egyszer így alakult, jól gondolkodsz.
Küldd el nyugodtan az életrajzod, anélkül nem is tudnak rólad. A legrosszabb, ami történhet, hogy nem hívnak fel.
Már régóta nincs ilyen "problémám", de 18 alatt, azt hiszem, kell szülői beleegyezés is a munkához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!