Jó ötlet 30 évesen jelentkezni a Codecool-ba?
Sokan mondták itt (nem tudom tapasztalatból-e) hogy nehéz lenne 30+ éves pályakezdőként. Nem tudom azért mert nem adnának munkát, vagy inkább azért mert kevesebbet keresne az ember 30 éves pályakezdőként mint például 30 évesen 10 év tapasztalattal.
A Codecool-ba főleg 26-27 éves jelentkezők lesznek vagy vannak, így nem maradok le sokkal mögöttük. Írtam is nekik és azt mondják, hogy nem leszek hátrányban a piacon a korom miatt. Belevágjak akkor? Olyan 10 évig olyan szakmával foglalkoztam amivel nem lehet megszedni magát az embernek és eléggé fárasztó is úgyhogy arra gondoltam, hogy váltok.
Olyanok véleménye érdekelne akik a Codecool-ba járnak vagy ott végeztek illetve akik ebben a munkában dolgoznak. Tehát nem olyanoké akik megmondják mindenkinek, hogy maradj az első szakmádnál ami megjegyzem seggtörlő szakma.
Oo engem Hollandiába húz a szívem, úgyhogy átérzem amiről beszélsz, igazából csak kíváncsi voltam. :)
Van valami tanácsod, hogy ha elakadok valahol, (és mondjuk nem téged piszkálnálak😀) akkor hogyan érdemes segítséget kérni? Vagy annyi anyag fellelhető már, hogy mindenre van válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!