Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nektek munka mellett hogy jut...

Nektek munka mellett hogy jut időtök minden másra?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, nem rég kezdtem dolgozni teljes munkaidőben, napi 9 órát. Most jöttem rá hogy igazából emellett nagyon nem sok mindenre jut időm. Gondoltam mielőtt felvettek ide hogy lesz időm edzeni, barátnőzni, haverokkal lenni stb. Például leakarom tenni angol felsőfokút is de egyszerűen nincs időm. A rendszer a rossz vagy én vagyok túl kényelmes?
2016. szept. 27. 23:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%

Túl kényelmes vagy.

33 éves vagyok, napi 10-14 órát dolgozom pénzügy területen, mellette suliba járok, továbbképzésekre, edzeni, barátokkal szórakozni, Mondjuk aludni nem sokat alszom, de mindenre jut időm :)

2016. szept. 27. 23:43
 2/12 anonim ***** válasza:
71%

Mire nincs időd?

Én 3 műszak mellett szereztem felsőfokú képesítést.

2016. szept. 27. 23:44
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Tùl kènyelmes vagy. Ritkàn dolgozom 14 òrànàl kevesebbet, de edzeni, stb mindig van időm. Az egèsz napom be van osztva, nincs üresjàrat, ìgy mindig előre tudom hogy mire van idő.
2016. szept. 28. 08:02
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Túl kényelmes vagy. Én is 9 órát dolgozom, általában 7tol 4ig. Utána éjfélig még rengeteg idő van.
2016. szept. 28. 09:02
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

Ezen sürgősen változtass.

Háztartást vezetsz? Gondolom gyerek nincs.

Na majd ha ezeket is kell csinálnod, akkor hogy jut idő magadra?

Én 32 vagyok, heti 5 nap, napi 8 órában (plusz 1-1 óra utazás) dolgozom, 3,5 éves fiam van, és mindenre van időm, AMIRE AKAROM.

Hobbim a varrás, az is időigényes.

Kutya is van, rá is jut idő.

2016. szept. 28. 09:23
 6/12 anonim ***** válasza:
57%

első 5 válaszoló egy munkamániás, hobbi nélküli ember, aki képtelen magát elfoglalni! És ha nem dolgozhatna valami putri helyen napi 14 órát, akkor megőrülne otthon!

Nem az a normális élet, hogy 14 órát robotolsz valahol valami kis apróért. Aztán vered a melled, hogy utána levelezőre jársz ja természetesen nem is alszol.. gondolom mindegyik válaszolónak az alap kedvenc itala valamelyik energiaital vagy kávé a kialvatlanságra!

Igen mi kényelmesek vagyunk, nem is begyöpösödött, beteg munkamániások, mint ti!

ti hol élvezitek az életet, ha látástól mikulásig meg nem álltok egy percre sem. Meg is őrülnék, ha minden napom, minden egyes perce be lenne táblázva és minden véletlen, be nem tervezett dolog borítaná az egész napirendet!

2016. szept. 28. 11:35
 7/12 anonim ***** válasza:
93%

Munkamániás éppen nem vagyok, bár szeretem amit csinálok. 9 óra nem a világ.

Hobbim is van jópár, családom is..

2016. szept. 28. 11:41
 8/12 anonim ***** válasza:
87%

Aki 10 óránál többet dolgozik annak nincs élete csak szólok. Ha kora reggel kezd az ember akkor is este végez és hazamegy, fürdik alszik...

A 8 óra épp elég ha munkáról van szó, igen nehéz mellette bármit is csinálni, de ha a beosztásod tudod változtatni, akkor jobb ha mondjuk ilyen reggel 7 kor kezdesz és akkor emberi időbe érsz még haza és lehet időd is.

2016. szept. 28. 16:23
 9/12 anonim ***** válasza:
43%
ez nem munkamánia. 14 órát dolgozom, közel sem aprópénzért, bőven megéri. persze könnyebb semmit nem csinálni 8 órán át, és panaszkodni, hogy nem élsz meg. és a munkám mellett is van időm a hobbimra, családra is.
2016. szept. 28. 18:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Jó, hagyjuk most azokat, akik jó fizetésért dolgoznak 10-14 órát, mert a mi cégünknél is van ilyen ember, pont példálozik az uszodával, mert az hogy megnyugtat, ő is 8-kor volt, igen, én 8-kor már az irodában ültem, hogy neki legyen pénze. Mindegy. Kinek nem inge...

ON: én du. 5-kor végzem, legjobb esetben is 6-kor edzés, 7-fél 8-ig, fél 9-re otthon. És akkor még nem főztem, és nincs gyerek, nem találkoztam a barátokkal. Nem megoldhatatlan, de minden nap elég húzós.

2016. okt. 1. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!