Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akit frissdiplomásként vezetőn...

Akit frissdiplomásként vezetőnek akarnak felvenni egy nagy multihoz gazdasági területen, az mennyi kezdőfizetést kérhet?

Figyelt kérdés

2016. szept. 22. 09:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

" Nekem technikusival majdnem megvan. hmm"

Hat ja, csak neked annyi is marad. A ket diplomasnak meg nem. Majd 10 ev mulva nezd meg meg 1x.

2016. szept. 23. 07:20
 12/14 acelsziv ***** válasza:
29%
Már megnéztem. Sok diplomást ismerek akik messze nem keresik meg az én pénzemet. Viszont, mivel olyan területen dolgozom ahol a gyakorlati tudás és a képességek sokat nyomnak a latban ezért az enyém még emelkedik.
2016. szept. 23. 08:19
 13/14 anonim ***** válasza:
29%
Van a 2 diploma mellé technikusim is, de az elég használhatatlannak bizonyult, sajnos nem csak számomra (az építőiparban ez ma már ritkán elég mondjuk középvezetői pozícióhoz). Én nem érzem, hogy "elbasztam" volna 10évet...technikailag csak 7-et, mivel közben külföldön is tanultam, de dolgoztam is, tehát fizettem adót, ha valaki ezt kifogásolná :D. Ki lehet nevetni érte, de én mindig szerettem tanulni, és a jövőben is képezném magam, az hogy ennek a hozadéka olykor egy akármilyen papír, az egy dolog. Vannak helyek ahol ezt díjazzák, de Magyarország úgy néz ki, nem ilyen hely :D
2016. szept. 23. 09:00
 14/14 anonim ***** válasza:
58%

"Sok diplomást ismerek akik messze nem keresik meg az én pénzemet. "

Es biztos meg tobb olyan van aki 2x annyit keres mint te.

2016. szept. 23. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!