Csak érettségivel meg lehet élni alkalmazottként?
Figyelt kérdés
nem igazán vagyok az a vezető,karrierépitő zseni aki a semmiből várat épit, alkalmazottként érettségivel milyen munkát lehet találni? már túl vagyok az érettségin de továbbtanulás szempontjából egyetem nem igazán jön össze, költségesre nincs pénz, és támogatottra is csak helyben tudnék tanulni de az egyetlen szak ami itt indul az esélytelen számomra, OKJ közül nem tudtam még eldönteni mit válasszak
mondják, hogy azt válasszam amit szeretek meg ami tetszik de mi van ha nekem egyáltalán nem tetszik a munka? nem is értem kinek van kedve melózni, de ez nem azt jelenti hogy lusta lennék, megdolgozok én azért ami nekem kell, lényegtelen hogy milyen kedvvel
egy okj-s képzés elég, hogy az ember megéljen, esetleg kevés vagy felesleges?
2016. szept. 20. 11:38
21/21 anonim válasza:
Kedves Kérdező 1. vagyok. Ha érdekel a testépítés, akkor elvégezhetsz egy edzői tanfolyamot, pl okj-es (érettségi után azt hiszem 1 ingyenes), fittnes edző vagy vmi instruktor. És elkezdhetsz dolgozni akár személyi edzőként, esetleg órákat tartani, pl spinning ha érdekel, vagy hot iron stb. Ha meg még beszélt vmi idegen nyelvet külföldön talán még lehet is vele boldogulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!