Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak érettségivel meg lehet...

Csak érettségivel meg lehet élni alkalmazottként?

Figyelt kérdés

nem igazán vagyok az a vezető,karrierépitő zseni aki a semmiből várat épit, alkalmazottként érettségivel milyen munkát lehet találni? már túl vagyok az érettségin de továbbtanulás szempontjából egyetem nem igazán jön össze, költségesre nincs pénz, és támogatottra is csak helyben tudnék tanulni de az egyetlen szak ami itt indul az esélytelen számomra, OKJ közül nem tudtam még eldönteni mit válasszak

mondják, hogy azt válasszam amit szeretek meg ami tetszik de mi van ha nekem egyáltalán nem tetszik a munka? nem is értem kinek van kedve melózni, de ez nem azt jelenti hogy lusta lennék, megdolgozok én azért ami nekem kell, lényegtelen hogy milyen kedvvel

egy okj-s képzés elég, hogy az ember megéljen, esetleg kevés vagy felesleges?

2016. szept. 20. 11:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
63%
Azt nem írtad hogy fiú vagy lány vagy. Egyáltalán mi az ami érdekel? Egyébként meg a mai világban majdnem hogy mindegy milyen végzettséged van, ismeretség kell, de nagyon.
2016. szept. 20. 11:47
 2/21 A kérdező kommentje:

19F

érdekel a testépités de havi 0jövedelemből nem nagyon van mit kezdenie az embernek, egy nettó 80ezres melóból pár év alatt el tudnék jutni egy bizonyos szintre, de hogy tudok-e kezdeni valamit vele afelől vannak kétségeim

azonkivűl nem igazán érdekel semmi, csak szeretném élvezni az életem, szerelem,családalapitás,szórakozás, ez az ami érdekel engem a testépitésen kivűl de elengedhetetlen a pénz is

beküldtem az önéletrajzom jópár helyre de még egy nyavalyás gyárból se hivtak, ahova 8általános se kell és minden alpári embert felvesznek, de engem nem

2016. szept. 20. 12:15
 3/21 anonim ***** válasza:
51%

'azonkivűl nem igazán érdekel semmi, csak szeretném élvezni az életem, '

Na ezert nem hivnak vissza sehonnan. Eretlen, lusta es tanulatlan vagy. Fogalmad sincs mit akarsz kezdeni az eleteddel, a testepitesen kivul nem erdekel semmi (de ranezesre az is csak tessek-lassek), dolgozni nem is akarsz mert 'kinek van ahhoz kedve'. Ne nagyon csodalkozz, ha nem kellesz sehova, motivalatlan es lusta munkaerot nem igazan keres senki.

2016. szept. 20. 12:48
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
Legyél biztonsági őr, szerintem az neked tökéletesen megfelelne...
2016. szept. 20. 12:56
 5/21 A kérdező kommentje:

"Eretlen, lusta es tanulatlan vagy"

nem, nem is ismersz...

és igenis kezdeni akarok valamit az életemmel de nem túl könnyű, úgy ha az ember nem tudja milyen irányba induljon el, és ha segitséget is kérek akkor is ezt kapom, a lenézést meg a magyarkodást

2016. szept. 20. 13:10
 6/21 A kérdező kommentje:

nem vagyok lusta, szorgalmasan, már-már talpnyaló módon is tudok tekerni mint az állat, nem hiszem hogy neked az az álmod, hogy végiggürizd az életed

motiválatlan sem vagyok, mert itt töröm magam hogy találjak munkát, nem csak beküldtem ide-oda az életrajzom hanem felkerestem személyesen is a munkahelyeket hogy adjanak már valami kicseszett melót

2016. szept. 20. 13:12
 7/21 A kérdező kommentje:

és hiába irom ide, hogy érdekel a filmművészet mert krvára nem tudok kezdeni semmit az érdeklődésemmel, mert vagy fél millóba kerül havonta vagy esélytelen vagyok bejutni, hiába szeretnék újságiró lenni mert érdekel és tök jól irok, mert k.urvára nem fogok tudni mit kezdeni vele, ismeretség kell hozzá, elfogadtam hogy nem leszek sikeres,gazdag ember és keresek egy olyan megoldást, hogy meg tudjak élni, nem nagyravágyó álmokkal, hanem egy egyszerű életem lehessen

és az irásomból biztos nem látszik, de tényleg jól irok, hibátlan magyar érettségi, mégis l..szt nem érek vele

2016. szept. 20. 13:16
 8/21 anonim ***** válasza:
76%

erettsegivel ne szamits sok jora.

Manapsag mar szinte ez a minimum.

2016. szept. 20. 14:26
 9/21 A kérdező kommentje:

igen, én is igy látom, de egyetemre nem sok esélyem van, csak a reál tárgyak érnek valamit és az nekem pont nem való, matek, fizika, ezekből mindig is gyenge voltam és törivel, magyarral semmire sem megyek, angol nyelvvizsgám van(közép, de meglesz a felsőfokú is, nem akadály)

nem tudom mihez kezdjek, kétségbe vagyok esve

2016. szept. 20. 14:34
 10/21 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, bár nekem van diplomám, de csak azért végeztem el az egyetemet, mert az a szak a hobbim, és nagyon érdekelt. Azt már az elején is tudtam, hogy semmire nem lesz jó a diplomám. Olyan munkám van, amit utálok, és elvégzem egy rossz szó nélkül, viszont képtelen vagyok mosolyogni meg táncikálni az örömtől közben, pedig ezt várja el a főnök. És sajnos mivel szívből gyűlölöm, ezért a teljesítményem sem olyan, mint a többieké, akik szintén nem szeretik, de nem gyűlölik olyan szinten, mint én. Már leoltottak többször is, hogy úgy nézek ki, mint aki nem szívesen van itt, és túl lassan dolgozom, és ha így folytatom, kirúgnak. Nincs semmi munkatapasztalatom más területen, szóval legfeljebb cseberből vederbe kerülhetek, ha kirúgnak. Szerencsére ez vendéglátás, ahol mindig van igény munkásokra, úgyhogy könnyen találhatok majd másikat. Csak azért nem túl szép kilátás, hogy annyi lesz az egész életem, hogy felvesznek, dolgozom, lecsesznek, kirúgnak, keresek egy új helyet, felvesznek, dolgozom, lecsesznek, kirúgnak, és így tovább.
2016. szept. 20. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!