Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hülye kérdés, de a munkaszerző...

Hülye kérdés, de a munkaszerződésben meg van nevezve a pozíció?

Figyelt kérdés
Voltam ma interjún, pár dolgot mondtak a cégről, meg hogy végül is mit kell csinálni, de még mindig nem tudom, hogy névlegesen mi a pozíció, amire pályázom. Nem is én jelentkeztem, hanem ők kerestek meg, hogy érdekel-e munkalehetőség. Szóval ha felvesznek, hogy derítem ki, hogy tulajdonképp mi is vagyok? Szerződésben le van írva?

2016. szept. 19. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát fura, hogy nem derült ki az interjún :D

Egyébként benne lesz a szerződésben.

2016. szept. 19. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Meg lesz nevezve valami, de én is dolgoztam már éveket úgy, hogy voltaképpen nehéz volt egy szóval meghatározni, hogy mit is csinálok. Állásinterjúkon is állandóan körbe kellett írnom, félreértések is adódtak belőle.
2016. szept. 19. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Munkakör kötelező eleme a munkaszerződésnek.
2016. szept. 19. 20:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató, köszi :D
2016. szept. 19. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:
A munkaszerződés kötelező eleme a munkakör megnevezése.
2016. szept. 20. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!