Dolgoztatok már Mc'Donaldsban?
Figyelt kérdés
A barátomat most vették fel, hétfőn kezd. Tanácsok, tapasztalatok? Mire figyeljen nagyon? Ti szerettetek ott dolgozni? Az órabérek kívül van egyéb juttatás-pótlék ilyesmi amit a fizu mellé kaptatok?2010. ápr. 23. 15:12
1/5 anonim válasza:
A Mc'Donalds az egy nagy kalap szar. Én dolgoztam éshát egy rakás szar mint már mondtam.
Azért rúgtak ki (első nap után) mert valamelyik burgert (már nemtom, hogy melyiket) fordítva raktam.
Tehát először raktam a lapka sajtot utána rá a húst.
És ki kelett dobni a kukába mert az úgy nemjó.
Akkor van az a fagyigép és mellé ment egy kicsi énmeg megettem.És leb*sztak , hogy hogy ehetem meg azt is a kukába kell dobni...stb.
2/5 anonim válasza:
És hogy juttatás pótlék ?
Ne nevetess.
3/5 anonim válasza:
Ja meg 4800 FT kajajegyet fog kapni.
4/5 anonim válasza:
lehet az a meki ahol te dolgoztál egy kalap szar volt de ahol még mindig dolgozom több mint 2éve az még mndig olyan jó mint az első napon volt. nagyon szeretek ott velük dolgozni :D
5/5 A kérdező kommentje:
Már 2 hónapja ott dolgozik, eddig jól megy minden. :) Kajajegyet ő nem kapott, de a fizu nem annyira kevés mint gondoltuk. Szeret itt dolgozni :)
2010. jún. 25. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!