Költsem el a pénzemet vagy ne?
Ugyanakkor 100-150e Ft-al mást nem fogsz tudni kezdeni, mint hogy elköltöd valamire, mert ez igazából nagyon kevés pénz. Szóval vagy nézegeted a bankszámládon, és örülsz magadnak, hogy van egy kis pénzed, vagy veszel belőle valamit. Utóbbi esetben arra figyelj, hogy olyasvalamit vegyél, ami olyan lehetőségeket nyit meg előtted, amik eddig nem voltak. Saját laptop, ha még nincs. Bicikli. Robogó. Festőállvány. Csillagászati távcső. Bármi, ami lehet, hogy változtat az életeden.
Ha ilyet nem tudsz, akkor vegyél belőle valami élményt. Nyaralj egyet belőle (jövőre :P) a barátoddal/barátnőddel, vagy menj el egy külföldi fesztiválra. Utazz el Amszterdamba és füvezz a haverokkal.
Szóval szerintem igenis költsd el, csak ne telefonra, mert ha elég volt hozzá egy nyár, hogy már ne akard annyira, akkor felesleges arra kidobni a pénzt.
Ismeős a helyzet. Én is gyüjtögettem erre-arra, hogy nekem az nagyon kell. Mikor meglett a pénz, sajnáltam elkölteni.:D
Olyan is volt, hogy addig sajnáltam a pénzem, mig egyszerre elköltöttem az egészet. :d
Attol fugg mennyi penzed van. 30-40.000-et nem rossz okostelefonra kolteni.
De ha egesz nyaron dolgoztal akkor 100-150.000-et amit nem realis csak telefonra kolteni.
Mondjuk az is hozzatartozik a tortenethez, hogy en anno 175.000-et koltottem csorokent egy iPhonera - ballagasi penz - es utana tobb penzt hozott be, hogy hasznalhattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!