Ibidenről mit tudtok? Órabér? Szállás?
Figyelt kérdés
Tudom, sokszor volt már a kérdés, de azért kellenének friss infók.
Érettségivel, 2 (tök különböző) szakmával, targoncáas papírral (tapasztalat nélkül) mik az esélyek felvételnél?
Órabér mennyi ? Szállás tapasztalatok ? Milyen a közeg? Pontosan milyen a munka (tudom hogy légszűrő elemeket gyártanak).
Meg úgy összességében mik a tapasztalatok.
Illetve mennyire jó ugródeszka ahhoz, hogy az ember egy esetleges jobb munkahelyre váltson idővel?
2016. szept. 10. 20:15
21/21 anonim válasza:
Hát nem tudom honnan veszitek ezt a sok információt, de manapság már egyáltalán nem így vannak a dolgok. Elsőnek is ha ide jön az ember akkor ne lepődjön meg ha dolgozni kell. Mert itt dolgozni kell. A fizetés 170-180 nettó, ezt el is fogják mondani. Pár hete béremelés volt +9%. Negyedéves bónusz +40ezer. Ha egy hónapban nem hiányzol egy napot sem +10ezer. Egy hónapban kb 15-16 napot dolgozol mert 3 nap munka 3 nap pihi. A szállásal meg nincs baj. Vannak 3 ágyas szobák illetve pároknak 2 ágyas ami 12ezer havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!