Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van egy állás, tökéletes...

Van egy állás, tökéletes lenne számomra. De gyanús. Miért hirdetik meg kb negyedévente újra?

Figyelt kérdés

Kb 1000 fős cég. Mikor először hirdették az állást, jelentkeztem.

Persze nem hívtak be, eltelt 2 év majd egyszer csak behívtak, de nem vettek fel.

Nagyon vágyom még mindig oda, de nekem nem egészen tiszta miért hirdetik mostanában 3 havonta újra az állást.

Ismerősömet felvették januárban ide, ő márciusban leszámolt (nem tudni hogy kirúgták vagy ő mondott fel). Áprilisban újra hirdették, akkor engem is be hívtak interjúra. Májusban jött az elutasító e-mail. Most megint láttam, hogy hirdetik a munkát.

Ez egy irodai pozi, amit egy 1000 fős vállalatnál maximum 4 ember el tud látni.

Szerintetek ők küldik el az irodistákat? Miért lehet, az hogy ilyen gyakran hirdetik?

Szívesen beküldeném nekik ismét a cvm de az nem ciki? Hisz már voltam egy intertjún akkor nem kellettem.

Hogy látjátok?

2016. szept. 10. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Amit 3 havonta hirdetnek, az nemes egyszerűséggel szar. Vagy a fizetés vagy a légkör vagy a beled szétdolgozhatod.
2016. szept. 10. 12:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen sejtettem.
2016. szept. 10. 12:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is több olyan telefont kaptam már 3 hónappal a jelentkezés után, hogy " ön adott be hozzánk önéletrajzot, alkalmas még az állás?" Szóval lejárt az elődöm próbaideje 😃
2016. szept. 10. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Ha már náluk van az önéletrajzod, és voltál is náluk interjún, és nem kellettél, én már nem jelentkeznék többet. Ha esetleg te lettél volna a második befutó, akkor most megkeresnének. Valószínűleg valami olyan miatt nem vettek fel, ami most is kizáró ok lenne.
2016. szept. 10. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Valami bibi van ott, mert próbaidő alatt kirúgják az ott dolgozót, vagy ő menekül el...
2016. szept. 10. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű: próbaidő végén még nem kell indokolni az elbocsátást, betanítani meg könnyű az új munkaerőt. Így nem kell félni, hogy pl. a nyakukon marad egy terhes nő.
2016. szept. 11. 09:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy számodra a hirdetés alapján tökéletes lenne, ne tévesszen meg.

Ha odakerülsz bizonyára kiderülne, hogy stresszes, állandó a túlóra, szemetek a kollégák és a főnök.

Behívtak, meghallgattak, nem vettek fel. Szerintem ezzel ne foglalkozz. Keress mást.

2016. szept. 12. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!