Van egy állás, tökéletes lenne számomra. De gyanús. Miért hirdetik meg kb negyedévente újra?
Kb 1000 fős cég. Mikor először hirdették az állást, jelentkeztem.
Persze nem hívtak be, eltelt 2 év majd egyszer csak behívtak, de nem vettek fel.
Nagyon vágyom még mindig oda, de nekem nem egészen tiszta miért hirdetik mostanában 3 havonta újra az állást.
Ismerősömet felvették januárban ide, ő márciusban leszámolt (nem tudni hogy kirúgták vagy ő mondott fel). Áprilisban újra hirdették, akkor engem is be hívtak interjúra. Májusban jött az elutasító e-mail. Most megint láttam, hogy hirdetik a munkát.
Ez egy irodai pozi, amit egy 1000 fős vállalatnál maximum 4 ember el tud látni.
Szerintetek ők küldik el az irodistákat? Miért lehet, az hogy ilyen gyakran hirdetik?
Szívesen beküldeném nekik ismét a cvm de az nem ciki? Hisz már voltam egy intertjún akkor nem kellettem.
Hogy látjátok?
Az, hogy számodra a hirdetés alapján tökéletes lenne, ne tévesszen meg.
Ha odakerülsz bizonyára kiderülne, hogy stresszes, állandó a túlóra, szemetek a kollégák és a főnök.
Behívtak, meghallgattak, nem vettek fel. Szerintem ezzel ne foglalkozz. Keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!