Pajszerkez16 kérdése:

Mejik a jobb szakma?

Figyelt kérdés
Kőműves és hidegburkoló vagy hegesztő?
2016. szept. 9. 16:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
10: kicsit jobban, de nem sokkal, nehogy azt hidd hogy a melós mercedesszel jár meg kétszintes háza van medencével.
2016. szept. 9. 21:27
 12/25 A kérdező kommentje:

Nekem nem is kéne 2 szintes ház :"D

Eddig arra jutottam hogy addig akarnék kint lenni amig nem tudnék vennk egy BMW 530D e60at :"D

Kb 4hónap alatt meglenne.

Utána egy házra gyüjtenék ha ezis meglenne akkor itthol dolgoznék.

2016. szept. 9. 21:31
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
oké összegyűjtesz rá, megveszed. aztán miből tartod fenn? nem kőművesnek való autó az, csak kiröhögnek az emberek, mert annyira groteszk, már ha egyáltalán fenn tudnád tartani.
2016. szept. 9. 21:34
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

4 hónap alatt meglenne az E60-ra a pénz, de 4 hónapig mit ennél? Hol laknál? :D

Engem a hegesztés jobban vonz, kereslet is van a jól képzett hegesztőre ( és itt ne csak arra gondolj, hogy átbukdácsolt a vizsgán, hanem ért is hozzá, meg tud szólalni más nyelven és LY-vel írja a milyent... ).

2016. szept. 9. 21:44
 15/25 A kérdező kommentje:

Xddd.

Majd elválik.

De lehet hogy a rendészeti lesz.

2016. szept. 10. 07:18
 16/25 anonim ***** válasza:

11es

Erre szokták mondani hogy külföldön sincs kolbászból a kerítés, ami igaz is :)

Tény hogy az egyszerűbb munkások ott se lesznek gazdagabbak, de azért 1 fokkal jobban élnek, meg a munkakörülmény is jobb.

A legjobb kint keresni, majd itthon elkölteni, ebből a szempontból a nyugati megyéinkbe élők szerencsések ha találnak munkát osztrákba. Nem hiába hogy szinte kiürült a munkaerő arrafelé.

2016. szept. 10. 07:36
 17/25 A kérdező kommentje:

Most csak úgy megtippeltem a 600-at hallottam már olyanról is aki 850et kapott.

Egy honapban elkőltenek kb 50et akkor is 800ottmaradna a számlán ;)

Ha többet kapnék mint 600 akkor kint lennék 6-hónapot hazajőnnék pár hétre es mennék visza Magyarországon k*va nehéz megélni.

2016. szept. 10. 16:46
 18/25 anonim ***** válasza:
külföldön? nem 50-et költ, inkább 50 marad. tudod mi mennyibe kerül ott vagy csak elámulsz amikor elmondja mennyit keres? mert itt k..va jól hangzik, csak épp ott számít lóf..-nak
2016. szept. 10. 17:10
 19/25 anonim ***** válasza:

" kint lennék 6-hónapot hazajőnnék pár hétre es mennék visza"

minek jönnél vissza arra a pár hétre? hogy jampizhass az ott szart se érő, de itt magasnak számító fizuddal? :D

2016. szept. 10. 17:13
 20/25 anonim ***** válasza:

Elköltenél egy hónapban 50-et, de hol laknál és mit ennél?

Én csak kajára költök egy hónapban közel 50-et :D

Számoljunk inkább euroban, egyszerűbb. A legyen a kezdőfizetés 2000 euro ( kerekítve ). A kajád az havi 120-140 euro, egy lakás rezsivel 4-5-6-700 euro, telszámla, internet, megiszol egy-két sört, veszel két pólót meg egy csomag boxert.. A fizetésed több, mint felét simán eltapsolod alap megélhetési dolgokra. Így nagyon nem lesz E60 4 hónap alatt.

Vagy esetleg beköltözöl egy munkásszállóra meg vegetálsz a legolcsóbb zsemlén és szalámin pár hónapig. Utána lehet feszíteni az 530-cal a munkásszálló előtt :D

Szerintem nem igazán látod jól a dolgokat. Volt ezekről már kérdés a gyakorin, keress rá, a politikában fogsz találni néhányat ami a külföldi megélhetéssel foglalkozik.

2016. szept. 10. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!