Ha sok pénzed lenne, mire költenéd?
-Szép, nagy ház valahol Budán, panorámával
-Valami szép és erős, de használható kocsi, mondjuk Maserati Quattroporte
-Egy balatonfelvidéki szép nyaraló
-Sok utazás a Maserban a családdal :)
Persze ezek a fogyasztási dolgok, amúgy egész biztosan céget alapítanék, és a sok tervem közül valamelyiket megpróbálnám megvalósítani. Már ha eleve nem ebből lett sok pénzem. :)
"Kb. havi 1 milliós jövedelem"
Nekem tobb van. Semmi extra. Elunk.
#13 biztos jó érzés kérkedni a vagyonoddal egy noname oldalon és leszólni, hogy egy rakás sz@t se ér.
az, meg hogy nem tudod beosztani csak a te hibád.
Nem kerkedtem vele csak megallapitottam hogy ettol tobb van, es szerintem nem szamit sok penznek.
De tenyleg ott tartunk hogy ha valaki "utazásra, ruhákra, könyvekre" kolt az mar soknak szamit?
havi egy millás fizu? Hát az első két hónapban szerintem kifizetnénk a tartozásokat. Nem nagy összegek, de jól jönne a pénz. A többi hónapban segíteném anyósomékat, most halt meg apósom pár hete :(
A többi pénzből pedig szüleimet, apukámat segíteném, ha kell, márpedig kell. Utána lakás, kocsi, jogsi, életmódváltással karöltve, baba program.
Ha hirtelen lottónyeremény? ugyanez, csak egyszerre.
Ha sok pénzem lenne? Elraknám. A hobbim a pénz gyűjtés, imádom a pénzt gyűjteni. Ritka de marha szerencsés hobbi.
Egyéb iránt jövőbeli terveimben ezekre szeretnék költeni.
Első sorban a szakmámban a lehető legmagasabbra akarok jutni amennyire tudok, a legtöbb tapasztalattal. Onnantól Amerikába költözni. Aztán ott folytatni a karrierem.
Egy nagy 5-600nm családi házat akarok, egy kis klasszikus 60-70 es évekbeli autó gyűjteményt, illetve a családomat támogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!