A különcöknek mennyi esélye van sok pénzt keresni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval különcként értem azokat is, akiket nem fogad el a társadalom, iskolában ki voltak közösítve. Én általános iskola után még 6 évet jártam suliba, szellem voltam. Csesztettek, konfliktus, semmibe vettek, kövi suliban is ugyanez a forgatókönyv volt. Általános suliban csak azért voltam elfogadva, mert a fél iskola roma nemzetiségű volt. Tehát megosztott volt a suli, és mindenkinek volt elég baja. Úgy érzem ez a 6 év nagyon sokat ártott. Járt már valaki hasonlóan mint én, és mégis sikerült elérnie nagy karriert? Kérlek titeket az előítéletekkel, sztereotípiáktól, stb.-kel hagyjatok. Olyanok válaszát várom, akiket a társadalom nem fogadott el, írjátok le a korotokat, és hogy mit műveltek veletek, és az aktuális anyagi helyzeteteket :) Én 21 éves vagyok, munkanélküli X) Hallani sem akarok arról, hogy illeszkedjek be a társadalomba, barátkozzak. Úgy gondolom, ahogyan velem két osztály bánt (kb. 60 ember), ez azért elég jól tükrözi a társadalmat, ebből pedig nem kérek. Én nem kellettem nekik, hát ők se kellenek nekem. Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten, tőlem illemet, rendességet ne várjon egy ilyen világ :D Már csak az anyagi dolgok éltetnek. Persze azok is írhatnak, akik szerint minden teljesen okés (ők tartoznak a gonoszabbik feléhez), és velem van baj, az ő nevetséges érvüket is szívesen olvasnám ;)2016. szept. 4. 10:59
11/11 anonim válasza:
Engem 8 évig bántottak általánosban, mind a 8 évet gyűlöltem, amit ott kellett töltenem azon a szemétdombon... Mégis képes voltam felnőni és túllépni ezen, elengedni a haragot. Pusztán csak azért bántottak, mert egy kiskori betegség miatt túlsúlyos voltam...
Egy diplomával a hátam mögött a szakmámban helyezkedtem el. Olyan munkám van, amit szeretek csinálni, jó pénzért. Most kezdtem el a második diplomámat mesteren. Ezeket azonban nem azért értem el, mert "különc" voltam, hanem mert volt eszem felismerni, hogy csak akkor vihetem valamire is az életben, ha keményen küzdök érte.
Ahhoz, hogy valaki gazdag legyen, nagyon jó kapcsolati háló kell. Ha ez nincs, nincs pénz sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!