A különcöknek mennyi esélye van sok pénzt keresni?
a sok pénzt viszont emberektől kapod, szóval meg kell velük barátkozni, elviselni a baromságaikat a pénzért cserébe.
Persze reménykedhetsz azon, hogy nyersz a lottón, de ez nem járható út! + a lottó árát is elő kell teremteni valahonnan.. szintén visszajutsz az emberekhez.
Nem kell barátkozni, be kell járni a munkahelyre elvégezni a munkádat amit rád bíznak, és hónap végén felvenni a pénzt érte.
1.: Ha egy görény bűzmirigyét kiveszik, attól még görény marad :)
Csak azért nem olyanok felnőttként, mert a hierarchikusabb rendszerben ezt nem tehetik meg.
Kiszolgáltatottabbak, muszáj pénzt keresni, csak ezért normálisabbak, nem azért, mert ők igazából jók :)
Szia!
2-es tanácsa aranyat érj. Az állásinterjú a legnehezebb rész, mert el kell adnod magad, de minden alkalommal új környezetbe fogsz kerülni, ahol tiszta lappal indulsz. Az állásinterjú után adj bele a munkádba 120%-ot, és így a főnök többet tűr neked a személyes hiányosságaidból. Tanulj meg programozni, és helyezkedj el az IT-ben! Ott emberi kapcsolatok nélkül is fényes jövő vár rád, magas fizetéssel.
kiközösítésnek általában oka van.. csak úgy poénból nem közösítenek ki senkit. Aki meg hagyja magát elnyomni.. nos az elbukik. Ez mindig is így volt és így is lesz a jövőben is.
60 ember egyáltalán nem tükrözi a társadalmat..
"1.: Ha egy görény bűzmirigyét kiveszik, attól még görény marad :)"
De ha nem büdös, akkor mit érdekel téged, micsoda? :)
Köszönöm a válaszokat!
Hasznosak voltak, arra számítottam, hogy mindenki nekem támad :D Bármi is történt, már nem igazán érdekel, csak az a gond, hogy ennek 6 évnek elég sok negatív hatása lett.
Ingyenes kamionos tanfolyamra akartam menni. De végül nem mentem. Úgy ingyenes, hogy ha egyszer megbukik az ember, akkor onnantól fizetheted magadnak, ha meg abbahagyod, vissza kell fizetni a teljes költséget. Én meg nem mentem bele olyan játékba, amiben potenciálisan ki kell fizetnem fél milló körüli összeget.
Számítástechnikát soha sem értettem, ahhoz tehetségtelennek tartom magamat. Persze az alap felhasználói dolgokat (programok, filmek, játékok, tört multi, gép újratelepítés) megtudom csinálni, de csak azért, mert rákényszerültem.
Ez az IT programozás mi egyébként? Meg lehet tanulni otthon is? Bővebb információt kérhetnék róla?
Meg lehet tanulni programozni könyvből is, sok gyakorlással. Némi angoltudás nem árt hozzá, főleg azért, mert sok segítség, szakmai anyagot azon a nyelven érsz el.
Keresett programnyelv például a Java, C++, C#, webes nyelvek. Ezek közül érdemes választani, meg némi alapvető programozói logikát elsajátítani előtte. Analitikus, logikus gondolkozás és sok kitartás kell hozzá.
"kiközösítésnek általában oka van.. csak úgy poénból nem közösítenek ki senkit."
Már az elég, ha valaki nem illik bele a csordába. Van olyan, akit azért közösítenek ki, mert nem cigizik és nem iszik, mint a gödény.
Kérdező, szabadúszó melót keress, akkor nem kell senkinek a közelségét eltűrnöd. Persze ahhoz érteni is kell valamihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!