Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felvesznek vajon? Mi lehet...

Felvesznek vajon? Mi lehet ebből igaz?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem Unixba mint kirendeltségi raktáros,tegnap voltam interjún és azt mondta a főnök hogy 7-16:00ig van a munkaidő..Nekem ez azért fura mert elvileg fél 6ig van nyitva a kirendeltség...A másik hogy én a belépési dolgokkal már megvagyok mert elméletileg én a központba akartam menni dolgozni de végül azzal vártam..A vezető elvette a belépési papírjaimat és az orvosit meg az erkölcsis papíromat és lefénymásolta az érettségimet...Azt mondta a jövő hét közepéig hív...
2016. szept. 3. 10:56
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Őszinte részvétem!
2016. szept. 3. 11:18
 2/8 A kérdező kommentje:

Nekem kicsit sántít a történet..Múltkor felhívott a vezető fél 6kor holott 4 meg fél 5ig vannak bent..Akkor hogy is van ez??

Meg hogy 3 raktárosuk van de 1 most elmegy és a helyére keresnek valakit..Kb 30-40 ember közül 1-et keres..De majd kiderül mi lesz ennek a vége...Volt bent egy inges pasi de azon kb látszott hogy konkrétan nem is érdekli az egész interjú és inkább kiment...

2016. szept. 3. 11:32
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Majd kiderül, ha felhívnak. Én már voltam úgy, hogy konkrétan megígérték, hogy felvesznek, aztán soha többet nem hallottam róluk.
2016. szept. 3. 12:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Olyan már nekem is volt x évvel ezelőtt,de ha most is elutasítanak többet a cég nevét nem akarom hallani..
2016. szept. 3. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:

A Unix nagy humbug...Naponta vesznek fel embereket, mert napi szinten megy el legalább raktáranként 1-2 ember, a legtöbb új meg 1 nap után nem megy többet.

De össze-vissza beszéltek nekem is mikor felvételiztem hozzájuk.

Aztán az 1/10e sem lett igaz...

Én 7 hónapot lehúztam embertelen körülmények között náluk, 0 védőfelszerelés, veszélyes munka. Mindennapos volt, hogy kezed lábad szétvágtad, volt akinek a retinája szakad ki... Meg hasonlók...És kb napi 50 km baktatás...

Nekem olyat ígértek, hogy targonca lesz és nem volt, full gyalog kellett egész nap megállás nélkül rohangálni.

15kg-ot fogytam úgy, hogy mellette zabáltam.

Életem legszebb napja volt, mikor bementem a Frangepán utcába leszámolni.

2016. szept. 4. 09:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Engem pont a Frangepán utcai Unixba vertek át..2x visszahívtak interjúra meg volt valami teszt töltés is..Aztán az megvolt és kb azt mondta a kirendeltség vezető hogy majd a hr-es hív,na 2 éve hív a hr-es...És az a legszomorúbb hogy 1 embert keresnek kb a 20-30ból...De én tényleg megfogadtam ha most se vesznek fel többet a közelébe se megyek..Meg én a 9.kerületi kirendeltségbe voltam interjún..A nyitvatartás és a munkaidő se egyezik...Azt mondta a góré hogy háromnegyed 4-kor már el lehet menni haza mert addig van a meló..De a kirendeltség fél 6ig van nyitva...A pénzről is csak nagy vonalakban beszélt...Még szerencse hogy a próbaidő alatt akkor mondassz fel amikor akarsz...Kiderül mi lesz de nem fűzök hozzá sok reményt...
2016. szept. 4. 09:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a 9. kerületben dolgoztam a Timót utcában. A munka ott 2 műszak volt, 6tól 14:40ig, meg 14:00tól 22:40ig asszem. Mert a nem létező szünetet is ledolgoztatták. Nem tudom téged a 9. kerületben hova akarnak.
2016. szept. 4. 10:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Engem a Timót utcába a logisztikai központ melletti kirendeltségbe...Amiről te beszélsz az a logisztikai központ lehetett...
2016. szept. 5. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!