Felvesznek vajon? Mi lehet ebből igaz?
Nekem kicsit sántít a történet..Múltkor felhívott a vezető fél 6kor holott 4 meg fél 5ig vannak bent..Akkor hogy is van ez??
Meg hogy 3 raktárosuk van de 1 most elmegy és a helyére keresnek valakit..Kb 30-40 ember közül 1-et keres..De majd kiderül mi lesz ennek a vége...Volt bent egy inges pasi de azon kb látszott hogy konkrétan nem is érdekli az egész interjú és inkább kiment...
A Unix nagy humbug...Naponta vesznek fel embereket, mert napi szinten megy el legalább raktáranként 1-2 ember, a legtöbb új meg 1 nap után nem megy többet.
De össze-vissza beszéltek nekem is mikor felvételiztem hozzájuk.
Aztán az 1/10e sem lett igaz...
Én 7 hónapot lehúztam embertelen körülmények között náluk, 0 védőfelszerelés, veszélyes munka. Mindennapos volt, hogy kezed lábad szétvágtad, volt akinek a retinája szakad ki... Meg hasonlók...És kb napi 50 km baktatás...
Nekem olyat ígértek, hogy targonca lesz és nem volt, full gyalog kellett egész nap megállás nélkül rohangálni.
15kg-ot fogytam úgy, hogy mellette zabáltam.
Életem legszebb napja volt, mikor bementem a Frangepán utcába leszámolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!