Mennyit keresnek havonta Svájcban?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez attól függ,hogy mit dolgozik,hol dolgozik,hány órát,melyik cégnél,de akkor is.Feltudátok sorolni hogy ki mennyit keres?2016. szept. 1. 17:15
1/5 anonim válasza:
Persze, majd felsorolják neked a több ezer munkát...
2/5 anonim válasza:
Minap olvastam, hogy egy lidl eladó bruttó 1,2 millió forintnak megfelelő frankot keres. Egy felszolgáló 700-900 ezer Ft-nak megfelelőt, egyik ismerősöm kint dolgozik. Egy informatikus 2,5-3 millió Ftnak megfelelő frankot, ezt onnan tudom, hogy olvastam egy összehasonlító cikket még az indexen valamikor.
3/5 anonim válasza:
A fenti számadatokhoz: Nem játszom a hülyét, hogy a svájci sem keres jobban, mint a magyar, de azért vedd figyelembe:
A bruttó fizetést nem tudod elkölteni, csak a nettót.
És a bér önmagában semmi.
A fogyasztói kosár ott teljesen más, mint itt.
A magas fizetés mellé kell tenni, hogy mire költeni, mennyit vásárolnak, annak mi az ára stb.
Pl. régen hallottam olyant, hogy milyen drága a kaja az X országban. De nem vették figyelembe, hogy a lakásra kevesebbet költenek, a munkába járás is olcsóbb, stb.
4/5 anonim válasza:
Magyar közmunkás bért. Mármint naponta. De például az informatikusok annak 2-3 szorosát.
5/5 anonim válasza:
Havi nettó 3-4000 Franktól felfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!