Igaz ez a legenda állásinterjún?
Figyelt kérdés
Ha kipakolom magam a férfi interjúztatónak akkor minden további nélkül felvesz?2016. aug. 31. 15:45
11/21 A kérdező kommentje:
Nem lesz gond én nagyon kedves hölgy vagyok :)
2016. aug. 31. 17:41
12/21 anonim válasza:
Azt megnézném, hogy velem mennyire lennél kedves és megengedő... :)
13/21 A kérdező kommentje:
Vegyél fel :)
2016. aug. 31. 17:50
14/21 anonim válasza:
Azért kíváncsi vagyok, hogyan nézel ki - küldesz privátot?
15/21 anonim válasza:
4-es vagyok. Nekem is jöhet a privát, aztán állásinterjúra hívlak, ha megfelelsz.
16/21 anonim válasza:
azért sokat elárul a munkáltatóról, ha mellméret alapján dönt, biztos nagyon érdekli a cége és a munka minősége.
17/21 anonim válasza:
Egyáltalán milyen munkára jelentkeznél?
18/21 anonim válasza:
Komoly helyen nem. Ahol azért vesznek fel valakit, mert csinos és könnyen kapható -vagy legalábbis annak tűnik-, az a hely magát minősíti.
19/21 anonim válasza:
Nem, ez nagyon visszatetsző és kulturált munkahelyen pont az ellenkezőjét éri el. Ahol ez a taktika működik, ott nem biztos, hogy akarnék dolgozni...
20/21 anonim válasza:
Látom mennyire savanyúak egyesek... . Gondolom én vagyok a hímsoviniszta, hogy nem mondok rá nemet, miközben itt világosan látszik, hogy a kedvezményez.
Erőszak sem erőszak, ha a nő benne van (és mielőtt bele lenne magyarázva, nem áldozat hibáztatásról van szó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!