A SPAR-ban a délutános pótlék hogyan működik?
Figyelt kérdés
Édesanyám egy Intersparban kezdett el dolgozni, és az lenne a kérdésem hogy hány százalék is ez a pótlék illetve hogyan kell számolni? 12:01-től már délutános pótlékba van vagy megvan szabva egy időpont hogy hány órától kapja?2016. aug. 31. 13:32
1/5 anonim válasza:
Nincs délutános pótlék, műszakpótlék van, este hattól.
Akkor kapja, ha legalább a munkanapjai harmadában jogosult rá, és a legkorábbi-legkésőbbi munkakezdés között legalább 4 óra van.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem. Hát ha délutános akkor általában 14:30-20 vagy 21:30-ig dolgozik. ezesetben ha jól vettem ki a szavaidből jár?
2016. aug. 31. 14:35
3/5 A kérdező kommentje:
ezen a héten 4 napot dolgozik úgy hogy jogosult lenne rá, és ebben az időbeosztásban amit fent írtam.
2016. aug. 31. 14:37
4/5 anonim válasza:
nem biztos, hogy jár. HA egy hónapban csak pl 4 napon délutános, nem jár.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, tehát végülis, ha egy adot hónapnak legalább a harmadában így vagy hasonlóan dolgozik akkor jogosult rá , akkor kapja meg. Köszi a segítséget. :)
2016. aug. 31. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!