Valaki, aki a Spar sajtpultba dolgozik/dolgozott, letudná írni, hogy mik a teendők délután?
Diákmunkán vagyok, és 2 nap délelőtti betanítás után már délután kell mennem, ahol egyedül leszek...kérdeztem dolgokat, amit nem értettem, de ha valaki leírná a legfontosabb dolgokat, azt nagyon megköszönném... :)
Ja és a délelőtt sem ártana. :)
még most is érdekel? tekintve, hogy két hónapja írtad...
amúgy nagyjából úgy volt, ahogy az első is írta, de ha érdekel valami konkrét akkor megírom. :)
én igazából csak annyit tudok amennyit leírtam, a rendelés az osztályvezetők dolga, legalábbis én eddig így tudtam és így tapasztaltam, neked max annyi a dolgod h szemmel tartod h miből mennyi van és ha valami olyan van h nagyon kell de nincs azt jelzed az osztályvezetőd felé.
Ha valamiből nincs akkor azt nem rakod ki mert nincs és ha vevő kér olyat jelzed neki, hogy sajnos elfogyott.
De amúgy diákmelósoknak amúgy se nagyon szoktak adminisztratív részt adni. Veletek csináltatják a kiszolgálást és az árufeltöltést általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!