Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fizetési igény megjelölése...

Fizetési igény megjelölése hogyan, ha már meg van adva, mennyit kapsz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ausztriában szeretnék jelentkezni egy állásra, ahol azt írják, hogy tüntessem fel az fizetési igényemet is. Na most az a helyzet, hogy 2 sorral feljebb viszont szerepel, hogy ezért a pozícióért ennyi meg ennyi jár. Pályakezdő vagyok, szerintetek? Ja és a fenti összeg 38 órás pozícióra szól, de csak 30 órára keresnek, akkor nekem 38 órára kell megadnom, vagy a 30 órára? Köszi a segítséget!

2016. aug. 31. 08:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván 30 órára kell akkor megadnod. Arányosítsd, amit ők írtak.
2016. aug. 31. 08:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó, de ugye mindennek van piaci értéke, és ha csak leosztom, és annyit adok meg, amennyi oda van írva, akkor alulértékelem a saját tudásomat, nem? Szóval ezért nem értem, ha egyszer meg van adva, akkor az annyi, és kész, minek igényt odaírni?
2016. aug. 31. 09:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert Hans elbaszta. Írd oda, amit ők írtak 30 órára arányosítva, ha reálisnak érzed. Ha nem, akkor írj többet, max nem adják meg. :)
2016. aug. 31. 11:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ausztriában a törvény szerint meg kell adni az adott munkakörre vonatkozó minimálbért az álláshirdetésben, ha Mindestgehalt-ként van ott, akkor ez az.Te kérhetsz ennél többet is, legfeljebb nem adják meg.
2016. aug. 31. 14:42
 5/5 A kérdező kommentje:
ok, köszi
2016. szept. 1. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!