Bankszámla nélkül eltudok kezdeni dolgozni?
Figyelt kérdés
Kaptam egy állást ahol már szeptember ötödikén kezdenék, azonban a mai nap szóltak, hogy kell egy saját bankkártya amire majd utalják a pénzt. Nekem eddig nem volt. Ma nyitottam online OTP junior kártyát, ahogy olvastam kb 1-2 hét mire elkészül.
Csütörtökön nekem be kéne vinnem már a kártyát, hogy felírják a számlaszámot. Ettől én még elkezdhetek dolgozni, ha ez nincs meg? Vagy majd csak ha meglesz?
Köszönöm előre is a választ.
2016. aug. 30. 15:13
1/10 anonim válasza:
a számlaszám és a bankkártya(szám) nem ugyanaz. Elég nekik bevinni a SZÁMLAszámot, arra tudnak utalni, nem kell hozzá a bankkártya.
2/10 A kérdező kommentje:
De mivel online igényeltem, ezért még nincs számlaszámom sem sajnos.
2016. aug. 30. 15:20
3/10 anonim válasza:
A kártyádat hiába vinnéd, azon nem szerepel a bankszámlaszám.
4/10 A kérdező kommentje:
De még nem kaptam bankszámlaszámot sem, gondolom azt is majd akkor kapom meg ha a kártyát.
2016. aug. 30. 15:27
5/10 anonim válasza:
hivd fel az otp-t, hogy WTF, vagy irány egy fiók....
6/10 anonim válasza:
A bankszamlaszam amire utalnak nincs rajta a kártyán. A kártya csak egy eszköz a számlához.
7/10 belapus válasza:
Miután az első fizetést ( kivéve, ha máshogy állapodtatok meg ) októberben utalják, lesz idő az ügyintézésre.
8/10 A kérdező kommentje:
Már voltam bent és megkérdeztem, a számlaszámot megkapom előbb, mint a kártyát, szóval azt már oda tudom adni a munkáltatónak.
2016. aug. 30. 17:50
9/10 Carragher_x válasza:
Ettől még elkezdhetsz dolgozni.
10/10 anonim válasza:
Mondjuk nem csináltam még online számlát, de mikor bementem és csináltattam, ahogy kész voltunk már volt számlaszámom. Tehát mikor megnyitod a számlát automatikusan legenerálják a számlaszámot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!