Miért hívnak állandóan állásinterjúra ha nem is akarnak felvenni?
6-os! (és 9-es..)
Megkérdezhetem milyen mérnök vagy? A laboráns, meg az alacsony fizetésből vegyészre tippelek. Azonban azt nem akarom elhinni, hogy egy jó vegyészmérnök, nyelvtudással (nem tudom neked van-e..) nem tud elhelyezkedni minimum nettó 200.000 forintért Magyarország valamely területén.
Bocsi a kérdésért, de milyen mérnök vagy, hogy ilyen nehezen ment a munkakeresés?
Amúgy a kérdésre válaszolva:
Én első munkahelyemre (szakmában) egyetem mellet jelentkeztem. (akkor kezdtem az utolsó évemet, programtervező inf.)
Gyakornoknak jelentkeztem (vagy más néven ugyanaz a szint) 3 helyre. 1. helyen haverommal együtt voltunk, ott ő volt a jobb. 2. helyen nem volt igazán jó a felvételi, bár az első papíros szakmai részen továbbjutottam. 3. helyre végül mind a 3 körön továbbjutottam és fel is vettek. :D Egyetem kezdéséig 8 aztán egyetem alatt 6, majd a végével (amíg arra a szintre a szerződésem tartott) újra 8 óra.
Kezdetkor (8 órában lesz mind számolva) nettó 110 ezer forint + kb nettó 20 ezer kafetéria. Fél év múlva a mérnökségen lévő gyakornokok (a többire ez enm vonatkozott) emelést kapnak, így lett nettó 126E + a nettó 20 kafetéria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!