Dolgozott valaki állatmenhelyen?
Figyelt kérdés
Picit félek a kutyáktól, de talán így legyőzhetem a félelmet, igaz az emberektől jobban félek.2016. aug. 22. 16:23
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és miket kell ottan csinálgatni? A kutyakaki pucoláson kívül?
2016. aug. 22. 16:24
2/4 anonim válasza:
Önkéntes alapon megy, fizetés nincs.
És számítanak rád, plusz arra is hogyha altatni kell akkor néhány kutyát magadhoz veszel ideiglenesen amíg sikerül helyet szerezni nekik!
Én ismertem önkéntest, és minden tiszteletem, le a kalappal.. A csaj 4-5 kutyával lakott együtt plusz bejárt melózni mellette meg ott volt az 5 éves kisgyereke.
Hogy apjuram mit dógozott azt én se tudom, de valamiből megéltek, a lakás mondjuk nem volt egy nagy durranás.
3/4 A kérdező kommentje:
de kapnék fizut, hiszen közmunkára küldenek
2016. aug. 22. 19:49
4/4 anonim válasza:
El szokták őket vinni kutyaiskolába is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!