Igy bemennétek dolgozni?
Attól függ, hogy szeretem-e, vagy csak átutazóban vagyok az életem egy szakaszában, és miért is kell ott lennem.
Meg ha adnak plusz fizetséget, akkor meg főleg nem lenne probléma, mondjuk nálam ez nem kizáró ok, hogy húzom-e a szám vagy nem, hanem inkább a közösség meg az emberek befolyásolják ezt nálam.
Ha nem tetszik a munka, akkor fejleszd magad, állj tovább, légy önmagad, élj boldogan :)
Na ez a lényeg! :)
Hát ha van programod, vagy jobb dolgod, amivel jobban érzed magad, több lehetőség lakozhat benne, és nem számít az aznapi béred, akkor szerintem kihagyhatod, főleg, hogy így végzed a munkádat.
Amúgy én nem szeretem a nagy kapkodásokat, stresszes légkört, olyankor rosszabbul teljesítek, igaz eddig csak szakács gyakornokként volt munkám(meg ott az emberek butasága is közrejátszott meg ilyesmik), de vizsgák előtt én nem mentem be 3 hónapig, mert nem volt semmi hasznom belőle, csak depressziós lettem az egésztől, írásbelim 4-es, a gyakorlat meg 3-as, a bizonyítvány így 3-as lett, de maximum ha nagyon kell, akkor fogok benne dolgozni, én megyek tovább tanulni. :)
Bocsi, hogy ennyire kitértem :o, de hátha ad egy kis erőt neked is, meg hogy eldönthesd, hogy akarsz-e bemenni, vagy nem.
Hát munka miatt nem is érte meg. :S
Hát figyelj, nem kell mindenhez főiskolai végzettség, habár jó ha van, ha ad egy kis alapot hozzá stb..
Keresgélj, meg ilyesmik, hobbi szinten elkezded, aztán dolgozol is benne vagy keresel hozzá embereket, aztán egy kissebb vállalkozást beindítotok.
Mondjuk nem értem, hogy hogy működik, hogy csak nem megyünk be, semmi odaszólás nélkül.
Esetleg szólj bele te is a munkabeosztásodba, hisz a te életed, ne határozza már meg egy ilyen dolog a mindennapjaidat, igaz pénzt keresel, de attól függetlenül nem kell agyon dicsérni, alázkodni a munkáltatódnak, mert nekem ezt mondták sokan, de szerintem hülyeség, attól hogy munkát ad, nem kell tisztelni stb... mekibe se azért mennék el mert szeretem, mert amúgy soha életembe nem ettem, meg utálom is stb.. de azért vannak jó tamogatási kamppányaik vagy mi. Érted hova akarok kilyukadni :D
Milyen összefogás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!