Miért nem kellenek sehova a vegyészek?
Idén és tavaly végzettek nagyja is állástalan, vagy szakmán kívül dolgozik minimálbérért, vagy szakmájában nettó 100-ért, miért van ez?
Rengeteget tanultunk érte...
0, be se hívnak sehova, hogy szerezzek tapasztalatot? :D
egyetem mellett nem volt időnk dolgozni
tárgyalási szintű angol
Egyetem alatt kellett volna.
A cégeket nem érdekli,nem volt időd,kifogás.
Kevesebbet kellett volna aludni és inkább dolgoznod diákmelót,aztán gyakornokoskodni is.
Sajnos most iszod a levét.A cégeket csak a tapasztalatod érdekli semmi más.
Egyetem alatt kellett volna. jah, mikor laboroztunk reggeltől estig suliban...
A cégeket nem érdekli,nem volt időd,kifogás. Ezzel én is tisztában vagyok, hogy őket nem érdekli
Kevesebbet kellett volna aludni és inkább dolgoznod diákmelót,aztán gyakornokoskodni is. Hát képzeld nem aludtam, dolgoztam csináltam a sulit...
Sajnos most iszod a levét.A cégeket csak a tapasztalatod érdekli semmi más.
Igen, de mégis hol szerezzek tapasztalatot mikor keményen laborozunk, tanulunk egész héten, írunk TDK-t, szakdolgozatot...
Te milyen szakos vagy hogy ennyire jártas vagy benne?
Sejtettem, hogy infos vagy
Nektek olyan szempontból könnyebb, hogy flexibilisen végezheted a sulis feladatokat...
Nekünk volt hogy reggel 8tól délig labor aztán 2től 8ig másik labor
és ez csak a kötelező része, nincs benne a TDK munka, diplomamunka, előadások
Nem,csak tudtam mivel jár ha nincsen tapasztalatom,ezért elmentem melózni,amíg csoporttársak partiztak én dolgoztam.
Előre kell két lépéssel gondolkodni,ennyi.
Most már a diplomát sem kérik.
Mivel foglalkoztam,milyen cégeknél,mit,hogyan.
Ennyi a lényeg.
De ez minden szakmára igaz.
Ez nagyon nem igaz...
Lehet infosoknál így van, hogy nem kell oklevél, de nálunk még jeles diplomával se hívnak be állásinterjúra se, csak kitűnővel
De még őket is csak minimálra veszik fel
Amit tudok még javasolni külföld,ott is próbálkozz,tárt karokkal várják a szakembereket.
Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!