Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az adminisztrációs munkát...

Az adminisztrációs munkát lehet élvezni?

Figyelt kérdés
Azt mondják, monotónia tűrés kell hozzá.

2016. aug. 17. 13:54
 1/6 anonim ***** válasza:
persze, ha a saját cégedben csinálod és tudod, hogy idővel megtérül.
2016. aug. 17. 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet. Amúgy nem minden adminisztrációs munka monoton. Én kifejezetten élvezem sokszor, ha nem egész nap csak ugyan azt csinálom, közben félig kikapcsol az agyam és zenét hallgatok. Nem feltétlen szeretem a probléma megoldásokat, nyűgös ügyeket, és nem keresem a kihívásokat. Persze az inerjún ennek az ellenkezőjét kell mondani.
2016. aug. 17. 16:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy került oda a "nem", azt akartam írni, hogy élvezem, ha egész nap ugyanazt csinálom.
2016. aug. 17. 20:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Király:) Akkor szerintem élvezni fogom. Most nem hiányoznak a kihívások a munka terén, van elég a magánéletben. Most pont egy ilyen kikapcsolós munka kell.
2016. aug. 19. 12:48
 5/6 anonim ***** válasza:

igeen :) bár én még csak diák vagyok, de ezt dolgozom.

jó az ha monoton, hiszen belejössz hamar és többnyire hibátlanul megcsinálod :) akkor mész ki mosdóba/enni/kávézni amikor akarsz, inni is ihatsz bármikor, hétfőtől péntekig vagy bent és reggeltől késő délutánig, tehát semmi éjszakázás vagy hétvégézés.

egyetem után is mindenképp valami ilyen munkát szeretnék :)

2016. nov. 1. 17:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon király lehet, én is ilyen munkát akarok:)
2016. nov. 1. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!