A Deichmann-ban mi a munkaruha elvárás?
Nem rég jött a telefon hogy felvettek, de nem tudom hogy készüljek. Mibe kell dolgozni; pl. farmernadrág stb.???
A válaszokat előre is köszi!!!
szerintem, saját nadrág ás deichmann póló van az ott dolgozókon
vásárlóként lesz.rom, mi van rajtad, ha tiszta vagy, nem vagy büdös és udvarias vagy
Zöld póló, a nadrág saját.
Én vásárlóként sem sz.rom le, hogy mi van rajtad, mert szeretném tudni, hogy eladó vagy-e, vagy csak egy másik nézelődő.
Jártam már úgy, hogy segítséget kértem, de mosolyogva válaszolt a lány, hogy ő nem eladó.
És úgy is jártam, hogy tőlem akartam segítséget kérni.
Egy cipőboltban túl sok tevékenység nincs, jössz-mész a sorok között, rendezgeted a cipőket, pakolászol, ergo egyenruha nélkül egyáltalán nem egyértelmű, hogy ki az eladó.
Nincs túl sok tennivaló, aha.... :D :D :D
A vásárlónak nyilván csak annyi tűnik fel, hogy ott téblábolnak az eladók, egész nap csak elsétálgatnak a boltban, de elhiheted, hogy nem kevés munka van abban, hogy te csak úgy válogathass egy üzletben, pl. az áru se magától csomagolódik ki a raktárban és kerül aztán polcra meghatározott rendszer szerint :)
Egy kicsit értelmezni is kellene. a leírtakat!
Nem azt írtam, hogy semmit nem kell csinálni, hanem hogy amit kint az eladótérben csinál egy eladó, azt akár egy vásárló is csinálhatná, hogy kivesz egy cipőt, vagy próba után visszateszi, tehát ha épp nem állsz a kasszában, és nincs rajtad egyenruha, akkor tényleg nem egyértelmű.
De egy ilyen kérdésnél ezen hisztizni, mikor nem ez volt a lényeg... gratulálok!
jééézusom... ide egyesek csak kötekedni járnak?
ÉRTELMEZNI nem sikerül?
segítsek, vagy úgy se menne?
köszi utolsó, érti ő is, csak vannak olyan emberek, akik megőrülnek, ha nem köthetnek bele a másikba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!