Mennyi netto Ft jön be havonta hozzátok a családi kasszába?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 11:55
13/16 anonim válasza:
Mire keres?? Ennyi a fizetés. Annyira nem is sok. Ja! És nem vagyok ezredes.
14/16 anonim válasza:
Ha nem is sok, akkor nyilván nem sajnálod azt a kevés kis pénzedet, hogy megoszd velem, igaz? Gondolj már bele, hogy miket írsz, van, aki 2 gyereket tart el harmad ennyiből... Azon kívül, hogy nagyzolsz, hogy ennyit keresel, még le is nézel minket, minket, akiknek a fizetése nem a csillagok között lebeg...
15/16 anonim válasza:
Figyelj csak ide! Nem nézek le senkit és nem is nagyzolok. Volt egy kérdés én pedig válaszoltam rá. Szerintem akkor sem sok ez a pénz. Nyilván több ezren vannak akiknek meg háromszor ennyi a fizetésük. Gondolkodjak hogy mit írjak?? Írtam valami rosszat??
Egyébként tudtad hogy rengeteg hajléktalan van? Valószínüleg igen. Írd már meg hogy hánynak szoktál adni havi rendszerességel pénzt!
16/16 anonim válasza:
280000 Ft-ot keresek.Egyedül élek.
Nem panaszkodom. Jut is, marad is.
Katona semmi pénzért nem lennék.
A nyelvtanár bére meglepett...lehet, hogy váltanom kellene:) ( 2 idegen nyelven beszélek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!