Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Japán nyelvvizsgával Magyarors...

Japán nyelvvizsgával Magyarországon hol/hogyan tudnék elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

2016. aug. 9. 10:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
32%
Mekiben, Tescóban
2016. aug. 9. 10:12
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
... bár én a helyedben rendelkeznék annyi asszertivitással, hogy utánanéznék, mely japán cégeknek van magyarországi kirendeltsége. Aztán megkeresném őket. A jó benyomás keltése érdekében természetesen japánul tenném, ha már van nyelvvizsgám, amiből ugye az következik, hogy képes vagyok az adott nyelven "eladni" magam a munkaerőpiacon.
2016. aug. 9. 10:14
 3/17 A kérdező kommentje:

Szóval szerinted csak mert bedobtam ezt a kérdést itt, hogy esetleges kompetens személyek véleményét is hallhassam, máshol már meg se néztem?

Gratulálok a két nullbites megjegyzésedért, legközelebb spórold meg az erőlködést.

2016. aug. 9. 10:22
 4/17 anonim ***** válasza:
87%
Igen, namost a japán tisztelettudó nèp, ilyen stìlussal a büdös èletben senki nem fog alkalmazni.
2016. aug. 9. 10:55
 5/17 A kérdező kommentje:
3. Ha igazán ismered Japánt, azt is tudhatod, hogy ott sem tolerálják jobban a netes trollokat. Így a hozzászólásod nem igazán releváns.
2016. aug. 9. 11:07
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, mit gondoltál? a munkaadók a japán nyelvtudással rendelkező munkaerőt a gyakorin toborozzák?

nagy valószinűséggel senkinek nem lesz jobb ötlete, mint hogy a magyarországi japán cégeket keresd meg. ha megtetted, tök jó.

mindenesetre ilyen modorú munkavállalót, mint te, én sem szívesen alkalmaznék.

2016. aug. 9. 11:15
 7/17 A kérdező kommentje:

:DDDDD Amit mondasz, már eleve nem igaz, pont ezért is tettem fel a kérdést, hátha van itt kompetens ember.

Ilyen modorú? Mutass rá, hogy hol voltam trágár vagy gyűlölködő. Az, hogy a kérdésemből gúnyt űző trollokot nem hagyom szó nélkül, ne az én bunkóságom legyen már

2016. aug. 9. 11:24
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
2016. aug. 9. 16:11
 9/17 anonim ***** válasza:
42%
Nem sok helyen. Nyelvet legtöbbször anyanyelvi japánok tanítanak és ez jogos. Én se lennék kíváncsi az erős magyar akcentusra amikor nyelvet tanulok. Japán cégnél pedig nem hiszem, hogy dolgozni akarsz. Japánban sem leányalom, de Európában sem fogják vissza magukat. Egyik ismerősömnek szégyenkörbe kellett állni, mert ránézett a főnökére. Ez Magyarban történt.
2016. aug. 10. 06:04
 10/17 A kérdező kommentje:

" Nyelvet legtöbbször anyanyelvi japánok tanítanak és ez jogos. Én se lennék kíváncsi az erős magyar akcentusra amikor nyelvet tanulok."

Én nem hiszem, hogy ennyi japán van Magyarországban, aki tanárként dolgozna és egyben a magyar nyelvet is beszélné legalább közepesen. Én nagyjából egyet sem találtam.

2016. aug. 10. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!