Japán nyelvvizsgával Magyarországon hol/hogyan tudnék elhelyezkedni?
Szóval szerinted csak mert bedobtam ezt a kérdést itt, hogy esetleges kompetens személyek véleményét is hallhassam, máshol már meg se néztem?
Gratulálok a két nullbites megjegyzésedért, legközelebb spórold meg az erőlködést.
kérdező, mit gondoltál? a munkaadók a japán nyelvtudással rendelkező munkaerőt a gyakorin toborozzák?
nagy valószinűséggel senkinek nem lesz jobb ötlete, mint hogy a magyarországi japán cégeket keresd meg. ha megtetted, tök jó.
mindenesetre ilyen modorú munkavállalót, mint te, én sem szívesen alkalmaznék.
:DDDDD Amit mondasz, már eleve nem igaz, pont ezért is tettem fel a kérdést, hátha van itt kompetens ember.
Ilyen modorú? Mutass rá, hogy hol voltam trágár vagy gyűlölködő. Az, hogy a kérdésemből gúnyt űző trollokot nem hagyom szó nélkül, ne az én bunkóságom legyen már
" Nyelvet legtöbbször anyanyelvi japánok tanítanak és ez jogos. Én se lennék kíváncsi az erős magyar akcentusra amikor nyelvet tanulok."
Én nem hiszem, hogy ennyi japán van Magyarországban, aki tanárként dolgozna és egyben a magyar nyelvet is beszélné legalább közepesen. Én nagyjából egyet sem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!