Mivan akkor ha mégsem tetszik a munka?
Figyelt kérdés
Találtam egy munkalehetőséget ami az elején tetszett, de már 3 napon rájöttem hogy ez nem is hozzám való. :/ Jelentkeztem egy munkahelyre leszedőnek, azért mert láttam a hirdetést és szimpatikusnak tűnt. De az asztalról leszedés helyett már több mindent kell csinálnom, árút átvenni, felvinni a konyhából a több rekesszel teli pakolt üdítőket, poharakat tányérokat... Feltölteni a pultokat úgy hogy közben meg szaladjak összeszedni a tányérokat az emberektől akik elfogyasztották, közben rakjak rendet töröljem le az asztalt.. A munka nem lenne rossz, de nem bírom az iramot tartani mert ha kicsit is leállok borul minden, én meg egész nap verejtékezek mint egy hülye és tök ciki úgy kimenni az emberekhez összeszedni a tányérokat, poharakat tálcákat. :( Egy hónapban 15 napot kell dolgoznom napi 13 órában havi 120000 Ft-ért. Szerintem kevés ha már ennyi mindent kell csinálnom. Holnap meg szerződést kéne írnom, de szerintem inkább nem megyek el és nem írom alá mert akkor nincs gond. Voltatok hasonló helyzetben hogy mégse jött be? Most ha otthagynám ezt akkor meg nem lenne pénz, és munkakeresésbe kéne kezdenem. :( Közben meg otthagynám ezt de holnaptól meg szerződést kéne írnom hogy folytonos legyek amit meg nem akarok. Mit tegyek? Várom a javaslatokat tőletek amit szívesen meghallgatok!2016. aug. 8. 16:58
1/5 anonim válasza:
Próbaidő elvileg van... dolgozz és közben keress mást. Ez is jobb mint a semmi szerintem.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazad van, nekem is a belső hangom ezt mondja. Valahogy kibírom, aztán keresek mást. Csak ne kéne 600 dolgot csinálnom. :/
2016. aug. 8. 17:34
3/5 anonim válasza:
Felhívod a főnököd, hogy köszönöd, de úgy érzed, nem neked való ez a munka.
4/5 A kérdező kommentje:
És ha nem hívom fel? Nem volt szerződés csak első napon írtam alá mikor dolgozni kezdtem.
2016. aug. 8. 23:17
5/5 anonim válasza:
Akkor elkönyvel, egy gernictelen pihány hülyegyerekenek, aki még a telefont se képes felemelni. Igazából nem számít, de ha ennyi nincs benned, hát gratula...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!