Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha felhívtak, akkor beválogatt...

Ha felhívtak, akkor beválogattak? 17/l

Figyelt kérdés
Voltam egy film castingon.Tegnap hívott egy sràc,és elkezdte magyarázni,hogy mennyi pénz jár érte,meghogy melyik napokon lesz a forgatás.Kerdezte,hogy nekem azok a napok jók-e.Ma kaptam toluk egy sms-t ,de az utolso mondat furcsa "Időpont miatt jovohettol kereshetunk".Nem inkabb azt kellett volna irni,hogy "keresunk"?Most megijedtem,hogy nem is valogattak be.

2016. aug. 7. 16:20
 1/5 anonim válasza:
100%
Nyugi. A Woodman Casting nem válogatós :D
2016. aug. 7. 17:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Beválogattak és keresni fognak.

2. Beválogattak, majd meggondolják magukat és nem keresnek a továbbiakban.

Mi honnan tudnánk ezt neked megmondani?

Fölösleges megijedni, mert ezzel a saját életed nehezíted meg és a környezeted sem lesz tőled jókedvű valószínűleg.

Bármi történik, érdemes azt elfogadni és tovább vinni az életed úgy, hogy fenntartod a jelentkezésedet az ilyen munkákra vagy ezek nélkül is boldogan folytatod az életed.

2016. aug. 7. 19:05
 3/5 A legböszmébb Feri ***** válasza:
Mike's apartment vagy Brazzers?
2016. aug. 7. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Én szívesen felveszlek ;) szeretem ha egy lány jól színészkedik ;)

Küldj képeket magadról és a többit majd megdumáljuk.

e-mail: gazdagvagyok@gmail.com

Tel: 0696696969

2016. aug. 8. 18:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miről van szó, de ha statisztálásról, akkor ez úgy szokott lenni, hogy első körben végigkérdezik, kinek lenne jó az időpont feltételesen, aztán megy a válogatás, utána pedig véglegesítik, hogy akkor te és te mikorra, hova menjél.

De ez a "válogatás" kb. annyi szokott lenni, hogy kell mondjuk 500 ember, akkor megnézik, hogy legyen minden nem, korosztály, magas-alacsony, vékony-duci... tehát mint az utcán is. Azon belül meg simán sorrend, aztán ennyi. Ez nem a Star Wars főszerepének castingja, gondolom.

2016. aug. 10. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!