Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik olyan, hogy egy...

Létezik olyan, hogy egy munkahirdetésre felhív egy szextelefonos ember, hogy alkalmazna?

Figyelt kérdés
Az imént kaptam egy telefont, hogy érdekelne e szextelefonos munka?Addig rendben is volt a dolog, ameddig próbabeszédet nem akart mondatni velem, ami kicsit felidegesített, mert arra gondoltam, valami perverz szórakozik, és mondtam, hogy majd este hívjon vissza, mert most nem jók a körülmények erre.Tényleg létezhet, hogy ez igazi, vagy manapság így próbálnak olcsón szextelefonálni az emberek?Volt már olyan, akit így vettek fel ilyen munkára?

#munka #állásajánlat #szextelefon #felhívtak #megkerestek #próbabeszélgetés #felkerestek
2014. febr. 13. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak egy perverz ki akarta csapni a brét magának de ötletes a dolog xDD
2014. febr. 13. 12:40
 2/7 A kérdező kommentje:

pont erre gondoltam, pedig nagyon meggyőző volt, mert mondta, hogy telefonszámot nem tud adni, amin visszahívhatom, mert rengeteg a jelentkező, és akkor folyton a vonalon csüngenének, meg ilyenek :D

azt mondta, 4 órás munka, 165 e ft fix, plusz ha elérek valamilyen szintet, akkor jutalék :D gyanúsan magas az ár is, és cégnevet, sőtt helyet sem mondott!(pedig kértem)

2014. febr. 13. 12:46
 3/7 A kérdező kommentje:
kapok telefont, és aláírok egy szerződést, mondom hová kell menni?Azt mondta, majd eljönnek, és odaadják, mondom Kőszegre?Csak kihúztam, hogy budapesti, de azt mondta akár Kőszegre is :Dmost ezt hogyan higgyem el? :D
2014. febr. 13. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom... Ez olyan mint az ingyen próbanapos munka.

Én azokat sem szoktam bevállalni. Mit képzel magáról az ilyen? Szerintem ha megint hív, akkor inkább nyomd ki a telefont, ne perverzkedjen veled.

2014. febr. 13. 12:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen munkák esetén kizárt a magas fix bérezés.

Az összes ilyen jellegű dolognál vagy nincs is fix , vagy alacsony fix+jutalék.

Így a megbízó semmiképp nem bukhat, "teljesítménybér".

Maga a szextelefon is halott dolog, itthon talán soha nem volt túl nagy biznisz.

Tehát vagy átverés lesz ez, valami másképp lesz, vagy szórakozott egyet.

Ettől még összességében a jutalék összege lehetne magas, de ilyen formában eddig a telefon komolytalan

2014. febr. 13. 12:54
 6/7 A kérdező kommentje:
na!Felhívott most reggel, mondom meggondoltam, és nem szeretnék ilyesmivel foglalkozni, erre ő, de legalább egy egy perces tesztet csináljunk, hogy el tudja legalább dönteni, hogy tényleg akarja e, mondom én már eldöntöttem! :D Akkor ezen gyanúm beigazolódott, ajánlom, hogy akit szextelefon ügyben felkeresnek, és nem mondanak cégnevet, nem mondanak semmi leinformálhatót, és nem adnak telefonszámot, az tegyen belátásának megfelelően, mert nagy a valószínűsége, hogy csak egy perverz emberke ül a vonal végén!:D
2014. febr. 14. 09:04
 7/7 anonim ***** válasza:
És akkor még örülj szerintem hogy itt van vége a dolognak... elmész hozzá,jól megtöm,elad az araboknak stb...
2014. febr. 14. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!