Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy gépészmérnököt alkalmaznak...

Egy gépészmérnököt alkalmaznak már diploma előtt is?

Figyelt kérdés

A fizetés tudom, hogy töredéke lenne mint diplomás tapasztalt gépészmérnöknek, de a kérdés, hogy már diploma előtt is alkalmaznak, ha igen a 3,5 éves képzésnél teszem azt már 4-5 félévtől vagy csak a vége felé? :)

köszi előre is :)

2016. aug. 6. 16:51
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Vagy igen vagy nem.
2016. aug. 6. 18:08
 2/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ, de elfelejtettem ide irni, hogy tapasztalatokat várok :)

valaki próbálta e és aztmondták nem vagy azt, hogy betanulhat stb. köszi :)

2016. aug. 6. 19:18
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Igen a vége fele, gyakornoki munkának hívják, magyarul minimálbérért fogsz mérnöki feladatok megoldani, dolgozni.
2016. aug. 6. 19:33
 4/9 A legböszmébb Feri ***** válasza:

yepp

sok gyártó/termelő/fejlesztő cég keres gyakornokot

2016. aug. 6. 22:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Gyakornoki helyet simán találsz szerintem. De sok pénzre ne számíts, a gyakornokok és a pályakezdők még a mérnökök esetében is jellemzően rosszul keresnek.
2016. aug. 7. 02:37
 6/9 anonim ***** válasza:
A legtöbb helyen azért a minimálbérnél többet keresel (órabérre vetítve), sőt kis szerencsével és némi plusz tudással, tapasztalattal (egyetemi projektekből) a minimálbér dupláját vagy többet is kaphatsz. Hajrá!
2016. aug. 13. 21:23
 7/9 anonim válasza:
Azért 1-2 helyen egész tűrhető gyakornoki fizetések vannak. Tavaly nyáron amikor a hét minden napján bementem dolgozni, akkor nettó 140 ezer körül kaptam. (gépészmérnök gyakornokként)
2017. okt. 31. 21:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is 1000 forint körüli órabért kaptam gyakornokként autóipari multinál Budapesten, heti 4 napot dolgoztam egyetem utolsó évében, átlagosan 100-110 ezret megkerestem így, de volt, hogy 140-et is.
2017. okt. 31. 22:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Így van, én is még kicsivel diploma előtt, gyakornokként heti 40 órára vetítve kb nettó 190-et kapok egy hónapra.
2017. nov. 1. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!