Mik a tapasztalataitok a külföldi munkákról?
Azert nezz utana a kinti lakbereknek is, az is egy jo vicc am :)
Amugy ha felsofokon beszeled az adott nyelvet, azonos esellyel indulsz a tobbiekkel, sok sikert (Parizsbol).
Nem mindenhol biztosítanak szállást, ha van is az sem egy leányálom.
Tapasztalatok: beszéld jól a nyelvet, dolgozz lelkiismeretesen, keményen, és akkor sikered lesz.
Azert vagyok kint, mert otthon nincs lehetosegem megelni. Szivesen hazamennek, de nincs hova, mivel kp-ra lakast venni nem tudok, amig pedig nincs lakcimem addig semmit se tudok intezni, az a rohadt lakcimkartya mindenhol feltetel.
Se nekem se szuleimnek nincs sajat lakasunk. Szuleim nyugdijasok, nem all modjukban tamogatni engem mint sokakat masokat felnottkorukban, ellenkezoleg, en segitem oket.
Rokkantnyugdijas apam nalunk lakik. Plusz van ket gyerekem, felesegem, es berelni kell egy eleg nagy lakast hogy elferjunk plusz meg meg is eljunk, ezt otthoni fizetesbol nem tudnam eljatszani. Itt megy. Ha nem is fenyesen, urizalva, de tisztesseggel megelunk.
Sajnos a CSOK-hoz is az kell hogy MAR legyen magyar allas ES lakcim addig nem megy. Ahhoz hogy lakast vehessunk Magyarorszagon banki hitellel szinten mindenhol kovetelmeny a magyar bejelentett lakcim, ordogi kor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!