Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen életem lehet ennyi...

Milyen életem lehet ennyi végzettséggel?

Figyelt kérdés

Heló!

Rengeteg dolgot szeretnék megvalósítani az életemben, aminek nagy részéhez kell anyagi háttér(búvárkodás, ejtőrnyőzés etc)

Szóval a végzettségeim:

-Érettsgi

-ECDL

-Nyelvvizsga

-Villanyszerelő szak OKJ

2016. aug. 6. 12:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%
#10: Ilyen gyenge érettségivel nem is lehetett 495 pontod.
2016. aug. 6. 16:36
 12/19 A kérdező kommentje:
Itt aztán tényleg mindenki mérnök...
2016. aug. 6. 17:46
 13/19 anonim ***** válasza:

[link]

Az kerül 65000-be, hogy közben egy tapasztalt ugró filmez téged közben. Amúgy meg 44000. Havi 2000-et félreteszel erre, 22 hónap alatt összejön.

A búvárkodás azért lesz drágább, mert gondolom valahol ott akarnál búvárkodni ahol látsz is valamit. Szóval rájön a szállás, utazás, biztosítás...

2016. aug. 6. 18:12
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem azon buktam most ki, hanem ilyen feltételek mellett nem havi 100000Ft-t fogok keresni szerintem... Mert akkor minek tanulnék? Mehetnék gyári munkára 8 általánossal és kész..
2016. aug. 6. 18:31
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem meg ébredj fel, ezekkel az papírokkal nem fogsz 100 fölött kapni, örülj egy szakmunkás minimálbérnek.. 5 év tapasztalat után villanyszerelőként már 100 fölött lehetsz, de 200 is csak álom marad, kivéve ha 12 órázol.. vagy +hétvége..
2016. aug. 6. 18:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Milyen feltételek mellett? Az érettségi már szart sem ér. ECDL? Vicc. A nyelvvizsga szintén. Sehol nem nézik ezeket a papírjaidat. Elkezdenek beszélni hozzád angolul/X nyelven az állásinterjún, és ha tudsz folyékonyan társalogni, az jó. 30+ éve van nyelvvizsgám, soha egyetlen munkahelyen sem voltak rá kíváncsiak.
2016. aug. 7. 00:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Az érettségi szükséges de nem elégséges feltétel bármihez is. Nem fognak egy petákkal sem többet fizetni azért, mert neked érettségid van. Nem is igazán kellene a végzettségek közé venni. Az ECDL sajnos semmit nem ér. Ha számítógéppel kell dolgozni, akkor vagy meg tudod csinálni amit kérnek, vagy nem. Szintén senki nem fog az ECDL miatt többet fizetni. Én egy ideje már bele sem írom az önéletrajzomba, teljesen felesleges. A nyelvvizsga csak akkor ér valamit, ha beszéled a nyelvet. Egyébként csak egy papír, ami csak arra jó, hogy a közszférában magasabb fizetést kapj. Ez ugye esetedben nem áll fenn. Ahol tényleg kell a nyelv, ott megszólaltatnak az adott nyelven és ha nem megy, hiába van nyelvvizsgád. A villanyszerelő lehet jó, ha vállalkozásban csinálod, esetleg alkalmazottaid is vannak. Alkalmazottként nem sok jóra számíthatsz, de azt fentebb már leírták.
2016. aug. 7. 03:06
 18/19 anonim ***** válasza:

az ecdl egy vicc

a villanyszerelőt csak akkor kamatoztatod ha a szakmádba vág... ha elmész helyette telefonos diszpécsernek akkor olyan mintha nem is lenne szakmád

az érettségi meg nem nagy kunszt, több millió embernek megvan

a nyelvvizsga meg önmagában nem ér semmit, ha semmihez se tudod kapcsolni, például szállodai recepciós, gépészmérnök, nyelvtanár, orvos, kamionsofőr...

Tehát gyenguszok

2016. aug. 16. 09:47
 19/19 anonim ***** válasza:
az OKJ egy vicc? Szóval akkor én viccből élek?
2017. febr. 20. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!